2777
2789
عنوان

عشقم غیبش زد

115 بازدید | 12 پست

دوستان امشب عشقم غیبش زد یهو 

ساعت ۱۱ کارش تموم شد 

از بعد اون دیگه کلا غیبش زد 

تماس هم بی پاسخ میمونه 

خیلی نگرانشم 

تا حالا سابقه نداشته غیبش بزنه یهو

شاید کاری پیش اومده براش 

مثلا خونوادش 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خبر میده همیشه  همه چیو میگه

ان شالله چیزی نشده باشه 

شاید ضرب العجلی باید کاری انجام میداده

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

ان شاالله  انقدر بدم میاد از بی خبری نمیدونم چطور بخوابم 😑💔

منم همینم.حالا فک کن عادت ام کرده باشی 

ولی چه میشه کرد ان شالله فردا پیام یا زنگ میزنه 

نگران نباش

اره  خیلی نگرانشم

میفهمم‌نگرانیتو ولی شاید رسیده خونه خسته بوده خوابش برده هوم ؟🥺 تا حالا پیش نیومده ؟

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

میفهمم‌نگرانیتو ولی شاید رسیده خونه خسته بوده خوابش برده هوم ؟🥺 تا حالا پیش نیومده ؟

نه عزیزم اینجوری نیست تا شام بخوره و اینا

همش حس میکنم گوشیشو زدن 

یا تو خونه شون اتفاقی افتاده