2821
2789

a54 بگیر خیلی بهتره و بله داغ می‌کنه دوربینش هم کیفیت مناسبی ندارد 

Poco x6 pro هم بشدت انتخاب مناسبی هستش چون سخت افزارش عالیه

طراح وب سایت                                                                   طراح بازی 🫧

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من درحال حاضر A51 دارم و تعصب دارم روی سامسونگ ها و از وقتی گوشی خریدم از پنجم دبستان همش سامسونگ گرفتم، ولی آره کلاس آنلاین و بازی های سنگین سامسونگ داغ میکنه ، ولی اگه اذیتش نکنی سالیان سال میره و سامسونگ گوشی های خوبی داره ، راضیم

کیفیت دوربینش هم فوق العادس

آره کلا سامسونگ از نظر داغ کردن و هنگ کردن بعد یه مدت اینجوری میشه 

از طرفی با همون مبلغی که میخواید برای سامسونگ بذارید میتونید مدل شیائومی ای که مزایاش بیشتر بگیرید

ولی من خودم ظرافت و خوش دستی گوشیای سامسونگ رو بیشتر میپسندم

ما در این عالم، که خود کنج ملالی بیش نیست عالمی داریم در کنج ملال خویشتن... آقایون لطفا درخواست دوستی ندید

آره کلا سامسونگ از نظر داغ کردن و هنگ کردن بعد یه مدت اینجوری میشه  از طرفی با همون مبلغی که م ...

الان خیلی وقته شیائومی دارم 

گفتم اینبار با سامسونگ عوض کنم ببینم چجوریه

الان خیلی وقته شیائومی دارم  گفتم اینبار با سامسونگ عوض کنم ببینم چجوریه

نه سامسونگ کلا همینه بعد یه مدت و برای استفاده طولانی جالب نیست

ما در این عالم، که خود کنج ملالی بیش نیست عالمی داریم در کنج ملال خویشتن... آقایون لطفا درخواست دوستی ندید