2777
2789
عنوان

بالا بودن فشار مغز

3502 بازدید | 34 پست

میشه اگر تجربه ای دارین کمکم کنید؟

من ۱ساله که گه گداری حالت گیجی سر در ناحیه پیشانی و شقیقه حالت فشار میگیرم چشمام هم سنگین میشه وقتی چشممو میبندم و دراز میکشم مثلا نیم ساعت بهتر میشه

سر درد ندارم متخصص گوش میگه از گوشه چون اگر سرم پایین بگیرم موقع کاری این حالت تشدید میشه

چشم پزشک هم رفتم چشممو معاینه کرد گفت مشکلی نداری

اگر کسی تجربه فشار مغزی در اطرافیانش نداشته یا پزشکه و اطلاعاتی داره ممنون میشم کمکم کنید🙏🏻🌺

من مدتیه سرگیجه میگیرم حس فشار تو شقیقه دارم و رفتم متخصص گوش گفت سالمی برو متخصص چشم.منم گفتم ی ام ...

انشاالله ام آر آی سالمه اصولا سرگیجه ها از گوشه 

منم اولش با ی سرگیجه خفیف شروع شد اما بعدش حالت منگی و گیجیش خیلی اذیتم میکنه میگیره این حالت و دوباره خوب میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله ام آر آی سالمه اصولا سرگیجه ها از گوشه  منم اولش با ی سرگیجه خفیف شروع شد اما بعدش حا ...

من از پارسال سرگیجه دارم چون آی وی اف کرده بودم فکر میکردم عوارض قرصهاست هرچی گذشت دیدم نه ظاهرا مشکل دیگه ایه

مامان من سالهاست از این علائم زجر می‌کشه ...ام ار آی اینا اسکن همه چی داده میگن سالمی ولی زجر می‌کشه ...تا اینکه یکم خود درمانی کرد و یکمم طب سنتی معجزه کرده خیلی بهتر شده 

سردیجات رو بذار کنار دوغ لبنیات قارچ سوسیس کالباس نوشابه موز کنسرو گشنیز عدس همه اینا رو قدغن کن برای خودت سودای مغزت بالاست توی نت هم بزن غلبه سودا 

مامان من سالهاست از این علائم زجر می‌کشه ...ام ار آی اینا اسکن همه چی داده میگن سالمی ولی زجر می‌کشه ...

ممنونم از اطلاعاتتون بجز رعایت کردن چی بخورم که سودای مغز رو کم کنه؟

علایمشون درست مثل علایم من بود؟

ممنونم از اطلاعاتتون بجز رعایت کردن چی بخورم که سودای مغز رو کم کنه؟ علایمشون درست مثل علایم من بود ...

بله ...اگه می‌خواین کامل خوب بشین برین دکتر طب سنتی خوب 

اما کلا خوردنی های سرد و خشک رو حذف کنید مثل لبنیات مخصوصا ماست و دوغ .چیزای شور .عدس . ذرت .قارچ .موز کدو و بادمجان .قهوه چای پررنگ

سلام عزیزم گیجی منگیتون بهتر شد؟منم همین علایمو دارماز افسردگیم فک کنم بتونه باشه این علایم، نه؟

سلام عزیزم گاهی بهتره گاهی بدتر والا خوب نشدم دلیل اصلیشو هم پیدا نکردم😕