2777
2789

امروز یک نفر زنگ زد از دیوار خواست بیاد لپ تاپم رو ببینه گذاشته بودم واسه فروش

با بچه کوچیک اومدن بعدش دو تا چیپس خریده بودم بچه دید رفت برداشت باز کرد خورد

لپ تاپ رو نپسندیدن میخواستم پول چیپس رو از پدرش بگیرم روم نشد وقتی رفتن قیامت کرد گفت 18 هزار تومن پول چیپس داده بودم چطور گذاشتی راحت برن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بچه بی تربیتی 😐 حالا بچه بوده دیگه نوش جانش گذشت عزیزم دادید صدقه انگار

اخه حتی لپ تاپ هم نپسندیدن با اینکه از بقیه 6 میلیون کمترم گذاشته بودن انگار فقز الکی اومده بودن

شوهرم گفت یخچال هم براشون خالی میکردی

همه چیز افتاد گردن من بدبخت

اخه حتی لپ تاپ هم نپسندیدن با اینکه از بقیه 6 میلیون کمترم گذاشته بودن انگار فقز الکی اومده بودن شو ...

گذشت دیگه برای دوتا چیپس حرص نخور عزیزم

دیگه کسی  رو نزار بیاد داخل خونه همون دم در بپسنده 

تو خونه آوردنشون هم خوب نیست عزیزم

پدر مادر بچه از خود بچشون بی ادب تر بودن که نخواستن پول چیپسو بدن تقصیر شما نبود سخته با آدمای بیشعور بابت پول یه چیپس دهن به دهن گذاشت ولی در کل رفتار شوهر شما هم اصلا دلنشین نیست یک ذره دلشو بزرگ کنه ۱۸ هزار تومن دیگه پولی نیست بخواد حرص بده و حرص بخوره 

آدمای بیشعوری بودن ،نباید چیپس و باز میکردا

اصلا نپرسید بدو بدو رفتن از رو مبل برداشت گفت بابا چیپس

بعد باز کرد تند تند خورد پدرش هم هیچی نگفت مثلا ببخشید و اینا 

وگرنه شوهرم اون مدلی نبود بخاطر 18 تومن ک پولی نیست عکس العمل نشون بده یک جوری رفتارشون طوری بود انگار طلب داشتن

واسه این بیشتر ناراحت شدیم