توروخدا دعا کنین چیزی نباشه کاغذ رو تو دهنش کرده باشه .... معلوم نیست چی تو دهنش کرد سوخته شیره بود چی بود یکم دهنش بو میداد .. آبلیمو آب پیاز ..و شیر دادم بهش ...
معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.. تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
شوهر بیشعور عوضی ام تو اتاق جدا هم هست بعد یه روز بچه رفت جاش ...هیچی رو جم نمیکنه خدا ازش نگذره ..خدا از مادر چنین کسا نگذره که یاد نداده گوه هاشو جم کنه
معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.. تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
مآ همیشه داریم.ولی همیشه مصرف نمیشه.فقط موقع سرماخوردگی و پریودی.یکبار تا دفعه بعد.
به حق چیزهای نشنیده
نگو که فکر میکنی دردهای پریودیتو آروم میکنه
🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
عصبی نشو من چیزی رو تجویز نکردم.وقتی خب دل درد و استفراغ کمردرد همه چی سراغم میاد میرم دکتر آمپول میزنه آروم میشم.امروز سیل اومده بود ماشین نبود برم بیمارستان،بود تو خونه دیگه.الان خوبم.ولی همیشه نه
اگه دیدی خیلی خودش میخارونه شک نکن که تریاک خورده اما اگه دیدی به سین شین میگه بدون که سوخته شیره خو ...
امدی مادری که نگران جون بچشه مسخره میکنی؟برو دنبال هنر های تجسمیت
آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
زنگ بزن اورژانس بگو خورده.کاری ندارن کخ چرا تو خونه دارین بهشون مربوط نیست بعد راهنمایی میکنن.چون نم ...
بیستر سوخته شیره رو هی میزیرع تو خونه دیشب جارو کردم ...خودش تا الان خواب بود بیدار شد بچه بهانه گیری کرد در رو باز کردم رفت پیش پدرش خدا ازش نگذره به خودش باشه تو جاش میرینه عوضی
امدی مادری که نگران جون بچشه مسخره میکنی؟برو دنبال هنر های تجسمیت
تو با خودت مشکل داری!!!!!!!!اون اگه مادر باشه نباید صدسال سیاه چه خودش چه همسرش تو خونه از اینکارا بکنن بعدشم چون سؤالش مسخره بود منم فان جوابش دادم!این خانوم باید به بهزیستی ارجاع داده بشه چون اخرش یا اون بچه بازم میخوره و مسموم میشه یا بزرگتر بشه معتاد میشه!درضمن بنظر میرسه خودتم اهل فضا هستی والا الان باید اونو بازخواست میکردی!