توروخدا دعا کنین چیزی نباشه کاغذ رو تو دهنش کرده باشه .... معلوم نیست چی تو دهنش کرد سوخته شیره بود چی بود یکم دهنش بو میداد .. آبلیمو آب پیاز ..و شیر دادم بهش ...
معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.. تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
تو با خودت مشکل داری!!!!!!!!اون اگه مادر باشه نباید صدسال سیاه چه خودش چه همسرش تو خونه از اینکارا ب ...
من میدونم که اون نمیتونه جلو شوهر تریاکیشو بگیره زورش نمیرسه.پس بهتره وقتی نمیتونیم کمک کنیم مسخره هم نکنیم فانی بوی
آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
من میدونم که اون نمیتونه جلو شوهر تریاکیشو بگیره زورش نمیرسه.پس بهتره وقتی نمیتونیم کمک کنیم مسخره ه ...
تو اساس سوال ول کردی چسبیدی به من که چرا شوخی کردم!!
الان دور از جون اون بچه مسمومیت شدید بگیره و......بازم میگی نمیتونه جلوی شوهرش بگیره!!!!!منم چون دیدم از پایه سؤالش مزخرف بود همچین شوخی کردم!شما ببخشید🤔
تو اساس سوال ول کردی چسبیدی به من که چرا شوخی کردم!! الان دور از جون اون بچه مسمومیت شدید بگیره و.. ...
آفرین دقیقا کسی که بچش در معرض خطر مسمومیت و...هستش رو سوژه فان کردی
آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
در معرض نیست در معرض قرار دادنددددددد! سوژه نکردم فقط یه شوخی کردم تا شاید بفهمه که کارش اشتباهه و ...
باشه😅.ببخشید به شوخی پر محتواتون که دارای ابعاد گسترده و پرمفهوم بود گیر دادم
پر مفهوم و گیرا بود و اون دوستانی که اهل دل هستن خودشون گرفتن که داستان چیه شما زیاد به خودت فشار نی ...
باشه استاد برو تا گاز پیک نیکت تموم نشده
مگه کجا زندگی میکنی هنوز موقع فضا نوردیت از گاز پیکنیکی استفاده میکنی!والا خیلی ساله که کل مملکت گاز شهری وصل شده!یه ذره به روز باش جناب فضانورد😅😁🤣😉بای
چرا از قرون وسطی داری میگی!!! مگه کجا زندگی میکنی هنوز موقع فضا نوردیت از گاز پیکنیکی استفاده میکنی ...
پای گاز میکشی؟معلوم بود😅
تو با خودت مشکل داری!!!!!!!!اون اگه مادر باشه نباید صدسال سیاه چه خودش چه همسرش تو خونه از اینکارا ب ...
چی میگی آقا معلومه توهم یکی هستی مثل شوهر بیشعور عوضی من ...تو میدونی که بچه کوچیک من پدرش رو از این رو تا روز بعد نمیبینه اونم با وجود اینکه تو خونه ست ..صدا شو میشنوه خودمو میزنه درودیوار ..شبانه روز من بودم که ازش مراقبت کردم ..بچه دوساله من بیشتر از پدر بی تربیت اش میفهمه ..چون من بهش یاد میدم نه مثل شوهرم که مادرش حتا بهش نگفته چجوری غذا بخوره نکبت
معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.. تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..