2777
2789
عنوان

بچه تریاک خورده .خدایا

| مشاهده متن کامل بحث + 4300 بازدید | 43 پست
تو با خودت مشکل داری!!!!!!!!اون اگه مادر باشه نباید صدسال سیاه چه خودش چه همسرش تو خونه از اینکارا ب ...

من میدونم که اون نمیتونه جلو شوهر تریاکیشو بگیره زورش نمیرسه.پس بهتره وقتی نمیتونیم کمک کنیم مسخره هم نکنیم فانی بوی

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیستر سوخته شیره رو هی میزیرع تو خونه دیشب جارو کردم ...خودش تا الان خواب بود بیدار شد بچه بهانه گیر ...

نذار بخوابه.نفسشو هی چک کن.زنگ بزن ۱۱۵.برای بچه ها کمش هم ضرر داره.زنگ زدی خیال ما رو راحت کنی.

من میدونم که اون نمیتونه جلو شوهر تریاکیشو بگیره زورش نمیرسه.پس بهتره وقتی نمیتونیم کمک کنیم مسخره ه ...

تو اساس سوال ول کردی چسبیدی به من که چرا شوخی کردم!!

الان دور از جون اون بچه مسمومیت شدید بگیره و..‌.‌‌‌‌...بازم میگی نمیتونه جلوی شوهرش بگیره!!!!!منم چون دیدم از پایه سؤالش مزخرف بود همچین شوخی کردم!شما ببخشید🤔

!
تو اساس سوال ول کردی چسبیدی به من که چرا شوخی کردم!! الان دور از جون اون بچه مسمومیت شدید بگیره و.. ...

آفرین دقیقا کسی که بچش در معرض خطر مسمومیت و...هستش رو سوژه فان کردی

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
آفرین دقیقا کسی که بچش در معرض خطر مسمومیت و...هستش رو سوژه فان کردی

در معرض نیست در معرض قرار دادنددددددد!

سوژه نکردم فقط یه شوخی کردم تا شاید بفهمه که کارش اشتباهه و یه فکر جدی بکنه تا بعدا یک عمر پشیمون نشه!

میشه بیخیال بشی😅

!
در معرض نیست در معرض قرار دادنددددددد! سوژه نکردم فقط یه شوخی کردم تا شاید بفهمه که کارش اشتباهه و ...

باشه😅.ببخشید به شوخی پر محتواتون که دارای ابعاد گسترده و پرمفهوم بود گیر دادم 

باشه😅.ببخشید به شوخی پر محتواتون که دارای ابعاد گسترده و پرمفهوم بود گیر دادم 

پر مفهوم و گیرا بود و اون دوستانی که اهل دل هستن خودشون گرفتن که داستان چیه شما زیاد به خودت فشار نیار😅موفق باشی در همه......‌..🙏

!
پر مفهوم و گیرا بود و اون دوستانی که اهل دل هستن خودشون گرفتن که داستان چیه شما زیاد به خودت فشار نی ...

باشه استاد برو تا گاز پیک نیکت تموم نشده

باشه استاد برو تا گاز پیک نیکت تموم نشده

چرا از قرون وسطی داری میگی!!!

مگه کجا زندگی میکنی هنوز موقع فضا نوردیت از گاز پیکنیکی استفاده میکنی!والا خیلی ساله که کل مملکت گاز شهری وصل شده!یه ذره به روز باش جناب فضانورد😅😁🤣😉بای

!
چرا از قرون وسطی داری میگی!!! مگه کجا زندگی میکنی هنوز موقع فضا نوردیت از گاز پیکنیکی استفاده میکنی ...

پای گاز میکشی؟معلوم بود😅

نذار بخوابه.نفسشو هی چک کن.زنگ بزن ۱۱۵.برای بچه ها کمش هم ضرر داره.زنگ زدی خیال ما رو راحت کنی.

تا الان نداشتم بخوابه ..گیج خواب هست میخوام بخوابونم ‌..خوبه الان بخوابه؟ ... اورژانس زنگ زد شوهرم فوری گفت ببر بیمارستان ..شوهرم میگه من دیدم زدی پستش یه سیاهی اومد بیرون  

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
تو با خودت مشکل داری!!!!!!!!اون اگه مادر باشه نباید صدسال سیاه چه خودش چه همسرش تو خونه از اینکارا ب ...

چی میگی آقا معلومه توهم یکی هستی مثل شوهر بیشعور عوضی من ...تو میدونی که بچه کوچیک من پدرش رو از این رو تا روز بعد نمی‌بینه اونم با وجود اینکه تو خونه ست ..صدا شو می‌شنوه خودمو میزنه درودیوار ..شبانه روز من بودم که ازش مراقبت کردم .‌.بچه دوساله من بیشتر از پدر بی تربیت اش می‌فهمه ..چون من بهش یاد میدم نه مثل شوهرم که مادرش حتا بهش نگفته چجوری غذا بخوره نکبت ‌

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..