2777
2789
عنوان

نمیدونم درد زنداداشم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 36 پست
درست بشو نیستن ولی واقعا دلم میخواد بدونم تو دلش چی میگذره اینجور رفتار میکنه

ميدوني بخاطر حقارت هاي زندگيشونه 

عموما زندگي سختي داشتن مورد تحقير واقع شدن الان ميخان خودي نشون بدن 

بيمارن 

و رفتار بيمارگونه دارن

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
وبیکاره؟؟ خیلی دلایل داره اولیش تفاوت مهریه و خرید عروسی و جشن و.... دومیش شاغل بودن یا خوشگلی یا جو ...

کار ثابت نداره بعضی وقتا  میره یجا تدریس میکنه یا اموزش میده بعضی وقتا شیش ماه تو خونه الکی هست فقطدرس میخونه

یه دلیلی البته داشت ما هرچقدر برا داداش دومیم خاستگاری میرفتیم خراب میشد اکی نمیشد هرجام میرفتیم زنداداش اولیم رو میبردیم اونم به هر طریقی اسم مادره دخترارو میخواست مامانم میگف چرا میخوای یمگف من از بابازرگم برج گرفتن بلدم میخوام طالعشون رو دربیارم 

مامانم ازینکارا خوشش نمیومد هس میگف نیازی نیس بگیری اونم باز به زور اسم مادر دخترارو درمیورد

بار اخر تا قطعی نشد خاستگاری داداش دومیم به زنداداش اولیم نگفتیم به مرحله مونده بود به قطعی شدن بهش گفتیم و اون خیلی عصبانی شد ازین مسئله

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخند شاید کار دیگه میکرده     یکی از اقوام خواهر  همسرش جادوگره دوره گذرونده و برای ه ...

نمیدونم دلم نمیخواد تهمت بزنم میدونم یکی هس اینکارو میکنه شک ندارم ولی نمیخوام بگم زنداداشمه 

سره عروسی داداشم یه اقایی که اشنا دور بود اومد به داداشم گف یکی از اقوامتون داره دعا میخونه زندگیتون نابود شه 

اون ادمه خیلیییی مدهبی بود متوجه میشه اینجور چیزارو

بعد به داداشم گف من حتی صورتشم دیدم داداشم گف از اقوام همسرمه یا منگ

گف از اقوام شما گف دوره یا نزدیک گف خیلییی نزدیک 

دیگ تا چندماه بعد ازدواج هرماه داداشم قربونی میکرده و کلی قران دعا میخونده به پیشنهاد اون ادمه

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان