2777
2789

یه جوراب شلواری سفید برای دخترم گرفتم. با یه سارافون میپوشه. وقتی میشینه شرتش  کاملا واضحه. یعنی جوراب شلواریه نازکه. باباش بهش گفت دیگه اینو نپوش. ولی خیلی شیکه. تازه خریدمش. حالا چکار کنم.

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

چند سالشه مگه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

شماها همچین مشکلی ندارین. دخترم هم خودش از این موضوع خجالت میکشه. بنظرتون بالای یه یه ساپورت مشکی رو قیچی کنم بدم روی اون جوراب شلواری سفیده بپوشه؟

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شورت عینکی یا پاچه دار براش بگیر

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

شرت پاچه دار از زیر بپوشون.

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

نظرتون راجع به ساپورت مشکی که مطرح کردم چیه؟ بنظرتون زیاد بهش فشار نمیاد.از نظر تنگی لباس.

یا اصلا یه شلوارک طرح لی داره، بدم روش بپوشه.