2777
2789
عنوان

خواب پریشون می بینید ؟

110 بازدید | 10 پست

چند وقتی هست که حتی ظهر یک ساعت بخوابم خوابای ناجور و پریشون می بینم     مثلا امروز ظهر ...حمله تروریستی نزدیک خونمون انجام دادن ، پدرو برادرم رفته بودن توی حیاط  بهشون تیر اندازی شد  فرار کردن توی زیر زمین ؛ منم می خواستم زنگ بزنم به 110 ولی هر چی دکمه های تلفن رو فشار می دادم  عدد های اشتباه می نوشت منم اعصابم خورد می شد بعد خواهرم و مادرم هم داشتن به من می خندیدن و هیچ کاری نمی کردن

..یا دیشب خواب دیدم با خواهرم دعوا کردم و کتکش زدم... شب هم بود ، من رفتم  که بخوابم  ولی اون هر چند دقیقه یکبار می خواست بیاد توی اتاقم که دعوا رو ادامه بده  منم بیدار می شدم از لای در بهش مشت می زدم ولی بهش نمی خورد 

چند شب پیش هم خواب تصادف و ..... 

کسی تجربه داشته ؟  

طوری حرف بزنید که خجالت بکشم و از سایت زنونه برم / پسر هستم 

قبل خواب غذای سنگین خوردی و رو شکم خوابیدی...شاید دلیلش این باشه. 

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هرساله این موقع یه خواب بد میبینم دلشوره هام زیاذ میشه احساس میکنم یکی از عزیزان میمیره ، و همین اتفاق میوفته و تموم میشه نزدیک سه ساله 

یکسال بابا بزرگم .

سال بعدش عمه جانم

پارسال دختر دختر عموم

امسال رو باز اینطورم :)

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª

ذهنت آشفته اس درگیری فکری داری 

منم یه مدته اینجورم

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

من هرساله این موقع یه خواب بد میبینم دلشوره هام زیاذ میشه احساس میکنم یکی از عزیزان میمیره ، و همین ...

منم یکی از رفیقام تازه مرده 

طوری حرف بزنید که خجالت بکشم و از سایت زنونه برم / پسر هستم