2777
2789
عنوان

بارداری

74 بازدید | 9 پست

سلام دوستان میشه کارهای که کردین برای زودتر باردار شدن و پسر دار شدن رو بهم بگین لطفاً غذا چی خوردین دارو و یا هر چیزی که می‌دونین خاهرانه کمکم کنید بدون توهین

راستش اگر خواهرانه بخوام بهت بگم اینه که اصلا دنبال جنسیت نباش قطعا خدا هرچی میده سالم و صالح بهت بده ان شالله ،اگر پسر باشه بعدا بزرگ بشه اذیتت کنه خودت پشیمون میشی عزیزم ، ۴۰ روز رازیانه بخور قبل از اقدام ،من عرق رازیانه خوردم به همسرم همو همون ۴۰ روز کاسنی دادم 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنونم عزیزم بچت چیه

فقط میدونم همسرت یه مدت قبل اقدام گلابی بخوره رو زیبایی بچتون تاثیر داره البته گلابی ارکانیگ

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
فقط میدونم همسرت یه مدت قبل اقدام گلابی بخوره رو زیبایی بچتون تاثیر داره البته گلابی ارکانیگ

ارگانیک

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
۲ تا دختر دارم این یکی پسره ان شالله تا اواخر ماه زایمان میکنم

عزیزم خدا برات نگه داره ماشاالله 

میشه برای منم دعا کنی این ماه باردار شم 

خب عزیزم خودتم که جنسیت برات مهم بوده 

عزیزم خدا برات نگه داره ماشاالله میشه برای منم دعا کنی این ماه باردار شم خب عزیزم خودتم که جنسیت برا ...

فدات شم عزیزم ان شاالله خدا به شما و همه ی منتظراهم اولاد سالم و صالح بده 

نه والا من این کارا رو برای هرسه تا بارداریم کردم نه بخاطر جنسیت بخاطر اینکه راحت تر و زودتر باردار بشم ،سر دوتا دخترام بارداریم شکر خدا زود اتفاق افتاد ولی بارداری سومم دوسال طول کشید تا باردار شدم با اینکه همون کارهای قبل رو همانجام دادم 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم