2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هرکسی نمیاد

این درسته❤️

مثلا لاغر باشی میاد فک کنم👌🏻

کاربری دست ۲ نفره :))                                                  آن ها به من خندیدند چون من متفاوت بودم ؛                    من به آن ها خندیدم چون همه مثل هم بودند!                   

مدل مو و ریشی که بهتون میادو پیدا کنید زیر نظر یا ارایشگر یا هیر استایلیست خوب

مرطوب کننده استفاده کنید بخدا چیز بد و زنونه ای نیست، کرم ضد افتاب بی رنگ مناسب پوستتون داشته باشید بزنید، مسواک و نخ دندون و خوشبو کننده دهان، بادی اسپلش و عطر، اگه دوس دارید موهای بدنتونو شیو کنید (اگه هزینشو داری لیزر بهتره) اگه نه که صرفا جاهایی ک لازمه رو لیزر کنین، برای لباسات هزینه گن نیاز نیست یه کمد لباس داشته باشید چند دست لباس شیک و قشنگ، کفشاتونو تمیز نگه دارید خواهشا کفش خیلی مهمه، اکسسوری مثل گردنبند و دستبند و ساعت استایلو گرون میکنه، تافت وسب و ژلو اینا خواهشا نزنید به مو خراب میشه شامپو خوب و مناسب ماسک مو اینا بزنین از مو و صورتتون مراقبت کنید، عینک دودی خوب و مناسب فرم صورت بخرید خیلی خوبه، به اندامتون برسید ورزش کنید حتی گونی هم بپوشید بهتون میاد اونوقت، جوراباتونم تمیز باشه جوراب زیاد بخرید😂همینا به ذهنم رسید 

نههههه نامرتب نشون میده به بعضیام نمیاد

عیبابا..

کاربری دست ۲ نفره :))                                                  آن ها به من خندیدند چون من متفاوت بودم ؛                    من به آن ها خندیدم چون همه مثل هم بودند!