2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه ممنون میگم قدم ۱۸۰ و توپر هستم بیشتر چه جور لباس هایی بگیرم؟ 

توپر اگه منظورتون عضله ای هست باید به فرم بدنتون نگاه کنید و مناسبش لباس انتخاب کنید و خب اگر بدنتون یه دشت عضله ای باشع(ینی فقط بالاتنه کار نکرده باشید یا بزعکس) پس اکثر لباسا میاد، بزای انتخابشم یک سلیقه و دو مکان تعیین کنندس، مثلا سلیقه من شلوارای ایتالیایی رنگ مشکی سرمه ای کرم طوسی، با تیشرتای مردونه و نسبتا رسمی یا دکمه دار و پیرهنای استین کوتاهه، کفشم هم کتونیایی ک مناسب استایلای رسمی و اسپرته خوبه هم کفشای مردونه و اگر میپسندی کالج، مثلا کتونی ورزشی اینا نباید باشه، شلوارای جاگر رنگ طوسی سفید مشکی عالی هستن با تیشرتای مختلف و برای روزای بهاری نسبتا سرد با سوییشرت عالیع، اگه میپسندی شلوار کارگو هم خوبه البته خیلی جیب نداشته باشه، اگه بالاتنت کوتاه تر از پایین تنس که همه اینا اوکیه و درحالت عادی میاد بهتون اگر اندازه همه یا پایین تنه کوتاه تره پس سعی کنید تیشرتو پیرهن تو شلوار باشه و فاق شلوار بلند باشه، نحوه گذاشتنش هم تو گوگل و پینترست سرچ کنید فرم خوبی رو یاد بگیرید

اگر از توپر منظورتون اضافه وزنه باید ببینیم کدوم قسمت بدنتون تجمع چربی بیشتره مثلا اکه شکم پهلو دارید ک احتمال زیاد همین باشه تیشرتای نسبتا گشاد تر اما نه خیلی گشاد با شلوار جاگر خوب میشه استایل اسپرت و روزمرس و بدنتونو یه دست تر نشون میده، شلوارای ایتالیایی هم اگردخیلی زیاد نباشه شکم پهلوتون میتونه کاورش کنه، اگرم اضافه وزنتون یه دسته ک خب عالیع و همه چیزایی ک گفتمو میتونید بپوشید اما خب من شمارو ندیدم و بهتره همه گفته هامو طبق اندامتون شخصی سازی کنید