2777
2789

هر کی بلده بیاد بگه نی نی من چیه

از خدات بود ک جاشی تو دلم ....ک جواب سلام تو بدم ....از خدات بود تو باشی پیش من....میترسیدی از تو بکنم....دیدی اصلا چی اومده سرت....کی مونده اصلا دور و ورت .....یاد اون روزا بدجوری بخیر ک ی عشقی بود توی سرت...""""""""متولد ۷۶ هستم مامان س تا وروجک و خانم فوق العاده ناز آقامون ک متاسفانه قدرمو نمیدونه و خر درونش خیلی زیاده....

اصلا چیزی مشخصه

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

اصلا چیزی مشخصه

اخه خیلی ها از ان تی میگن

از خدات بود ک جاشی تو دلم ....ک جواب سلام تو بدم ....از خدات بود تو باشی پیش من....میترسیدی از تو بکنم....دیدی اصلا چی اومده سرت....کی مونده اصلا دور و ورت .....یاد اون روزا بدجوری بخیر ک ی عشقی بود توی سرت...""""""""متولد ۷۶ هستم مامان س تا وروجک و خانم فوق العاده ناز آقامون ک متاسفانه قدرمو نمیدونه و خر درونش خیلی زیاده....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن منظورم اینه عکس سونو خیلی کیفیت پایینه

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

من تو خود ان تی دکتر حتمی بهم گفت پسر و تو سونو هم نوشت

هفته پیش هم آنومالی بودم گفت پسره درست بود

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

از خود دکتر پرسیدی؟

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

من هییچی بلد نیستم ولی حس میکنم پسره😍

یا دختره نمیدونم😂

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬
از خود دکتر پرسیدی؟

نگفت