2777
2789

من ماهی پنج تومن پس انداز میکنم و از ماه قبل شروع کردم یعنی الان پس اندازم5 تومنه 

ی زنجیر دارم خیلی ظریفه هی میفته امروز میخوام برم عوضش کنم بهترشو بخرم یعنی هم باید زنجیرمو بفروشم هم 5 تومن یا بیشتررر اضافه کنم 

بنظرتون فکر خوبیه🥲🥲💔

شوهرم هم خیلی قسط میده وگرنه بنده خدا مشکلی با پس انداز و طلا نداره 

خودم هم 3500 دارم کمکش میکنم تو قسطاش 

نمیدونم..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر خوبیه اما اگه هدفت از خرید طلا سرمایه گذاریه سعی کن طلا دست دوم بخری . چون اجرت و مالیات زیادی میکشن روی طلای نو . 

مثلا از بین دست دو ها یه زنجیر خوشگل پیدا کنی .

من گاهی طلاهای خیلی خوبی دیدم با اینکه دست دوم بوده خیلیییی ناز بوده . 

تعویض طلا هیچوقت کار درستی نیست دستبندتو بنداز یه گوشه به چشم یه سرمایه برای فروش در اینده در نظر ب ...

چرا ما خانوما اینقدر پول خرج کردن برامون سخخخخته😂💔

فکر خوبیه اما اگه هدفت از خرید طلا سرمایه گذاریه سعی کن طلا دست دوم بخری . چون اجرت و مالیات زیادی م ...

خب آره ولی خیلیا میگن عوص نکن زنجیرتو ب عنوان سرمایه گذاری نگه دار ..

چرا ما خانوما اینقدر پول خرج کردن برامون سخخخخته😂💔

ببین زندگی سخت شده

الان اگه تفکر اقتصادی نداشته باشی ول معطلی

الان باید طلا جمع کنی فقط گرم روی گرم بزاری

این طلا بده خوشگل نیست ۱۰ تومن بزارم روش به همون وزن یه طلای دیگه بگیرم الان اشتباهه

استراتژی تو باید این باشه امسال مثلا ۱۰ گرم طلا دارم

چیکار کنم سال اینده همین موقع ۳۰ گرم طلا داشته باشم

باید اینجوری فک کنی الان

خب آره ولی خیلیا میگن عوص نکن زنجیرتو ب عنوان سرمایه گذاری نگه دار ..

اگر بتونی ازش صرف نظر کنی و صبر کنی تا پس اندازت زیاد بشه براز یه تیکه طلای دیگه  خب صبر کن . ولی اگر زنجیر همش استرس باز شدن و گم شدنش رو داری یا تعویض کن یا اونو استقاده نکن دیگه که اگه گم بشه ضرر میکنی . 

ببین زندگی سخت شده الان اگه تفکر اقتصادی نداشته باشی ول معطلی الان باید طلا جمع کنی فقط گرم روی گر ...

خیلی عالی 

ببین ی سوال اگه هم خودت شاغلی هم همسرت ولی همسرت درآمدش از تو بیشتره ولی قسط خیلی زیاد داشته باشه 

چطوری مدیریت میکنی درآمدهاتون رو؟؟؟

حقوقتو اختصاص ب چی میدی؟؟ پس اندازتو و پس اندازای شوهرت و چجور جمع میکنی؟ 

خوشحالم میشم راهنمایی کنی 

چون من مدت کمیه ک شاغل شدم سردرگمم 

خیلی عالی  ببین ی سوال اگه هم خودت شاغلی هم همسرت ولی همسرت درآمدش از تو بیشتره ولی قسط خیلی ز ...

واضحه

از مجموع حقوق هر دوتون مخارج تقریبی و قسط ها رو کم کنین

باقی مونده میشه پس انداز هر ماهتون

حالا دو راه دارید

یا خرید طلاهای کوچیک طلا روی طلا بزارید و به فکر قیمت طلا نباشید چون اونا پس احداز شماست شما باید دید بلند مدت بهش داشته باشین

یا یه کد بورسی بگیرید پس اندازاتونو بریزید تو صندوق درامد ثابت

صندوق درامد ثابت صندوق هایی هستن که همیشه صعود میکنن و سقوطی توشون نیس و سالانه حدود ۳۰ درصد بهتون سود میدن