2777
2789
عنوان

ی کاربر دروغگو دیگه پیدا کردم تو نی نی سایت😑😑😑😑 اسکرین میزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 8364 بازدید | 289 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال اینجا از اونجور آدما زیاده بشنو و باور نکن

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

عزیزم نمیدونی تاپیک اون خانمی که اسکرین از پیامای شوهرش می فرستاد که شوهرشو مردپولکی سیو کرده بود...

و همه بهش میگفتن طلاق بگیر چرا تعطیل شده؟؟؟

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

ولی بردن ابروی یک نفر دیکه هم جزو کارهای گناه هست

به منو شما اسیبی نمیزنه میتونیم وارد تاپیکشون نشیم

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
فقط منم تو این سایت که دروغ نمیگم

پسری؟ 

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

فقط منم تو این سایت که دروغ نمیگم

بحدا منم نمیگممم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭