2777
2789
عنوان

زندگی تو خیالات

350 بازدید | 6 پست

من کلا ادمی ام که خیلی فکر میکنم. مدتیه که رو خودم کار کردم که انقد در مورد هر جیزی نشخوار فکری نکنم. اما یه چیزی رو هنوز نتونستم تغییر بدم اونم اینکه در مورد بعضی چیزا خیال پردازی میکنم. گاهی یه روز کلا تو فکرم و خیال . طوری که از کار و زندگی عقب میمونم. تو دوره نوجوونی خیلی شدیدتر بود . طوری که کل روز حتی از رختخوابم جدا نمیشدم ولی الان کمتره به اون شدت نیست . اما همینم خسته ام کرده انگار گیج میشم نمیتونم حتی رو حرفای همسرم وقتی باهام صحبت میکنه تمرکز کنم. مثلا تو ذهنم ادامه فیلم هایی که دیدم و می‌سازم یا ادامه رمانایی که خوندم یا مثلا در مورد آینده بچه ام یا ازدواج خواهرم یا کارهایی که میخوام بعدها بکنم خیالپردازی میکنم. 

کسی هست مث من باشه؟ آیا این یه مشکل روانیه؟

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
اگه تخیلاتت رو بنویسی میتونی کنترلشون کنی

وای یه مدت می‌نوشتم اونم بدتر بود چون به نوشتنم علاقه دارم اصلا نمیتونستم نوشتن و رها کنم بازم از کار و زندگی میموندم. انقد نوشته و دفتر یادداشت دارم که حد نداره. نصفشو دور ریختم بازم یه کمد پر دارم.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر روانشناسی به این مشکل میگن خیال پردازی ناسازگار

خب باید چیکارش کنم تا ولم کنه

خب باید چیکارش کنم تا ولم کنه

1- محرک‌های خودت رو شناسایی کن: مشخص کن چه زمانی شروع به رویاپردازی میکنی... تو رختخواب؟ وقتی سوار ماشینی؟ سعی کن زمان کمتری رو توی فضاهایی که مستعد خیال پردازیه بگذرونی. گوش دادن به پادکست یا کتاب صوتی آموزشی رو در نظر بگیر تا حواستو پرت کنی‌

2- یک سرگرمی خارجی که از اون لذت میبری رو پیدا کن: ترجیحا یه سرگرمی که از خلاقیت بالات بتونی در اون استفاده کنی مثل داستان نویسی و شرکت توی گروه‌های آنلاین نویسندگی میتونه کمکت کنه

3- برنامه شلوغتری داشته باش: اگه به خاطر داشتن اوقات فراغت زیاد، زیاد خیال پردازی میکنی، برنامه ریزی بیشتری برای فعالیتای خارجی داشته باش که تورو با دنیای واقعی درگیر کنه مثلا دیدن مستند یا خوندن کتابای با ژانر اجتماعی

4- ذهن آگاهی رو تمرین کن: در یک حالت ذهنی آگاهی خودت رو بر لحظه حال متمرکز کن در حالی که به آرامی احساسات و افکار و حالت بدنیت رو تایید و میپذیری

5- با یه دوست تماس بگیر: گذروندن وقت با دیگران بهت این امکان رو میده که بیشتر توی دنیای واقعی باشی البته نه هر دوستی... دوستی که کنارش احساس کافی بودن کنی

6- برای درمان رویاپردازی روان درمانی رو امتحان کن: اگه فکر میکنی تنهایی برات سخته از پسش بر بیای و بهش غلبه کنی به یه درمانگر مراجعه کن البته اگه شخص خوب و کاربلدی سراغ داشته باشی...

دلم باران، دلم دریا، دلم لبخندِ ماهی‌ها، دلم اِغوایِ تاکستان به لطفِ مستیِ انگور، دلم بویِ خوشِ بابونه میخواهد...