2777
2789
 ازدواج هندونه سر بستس!!! 
 تا زیر یه سقف نری کسیو نمیشناسی!!
ای بابا همش سرنوشت و قسمته!!! 
دوست من چندسااال با یه پسری بود بعد ازدواج پسره عوض شد پس نمیشه کسیو شناخت!!! 
خدا خواسته که فلانی شوهرمه و زندگیم خرابه!!!
خرابا شانس دارن بابا ما خوبا گیر ناکسا میوفتیم!!!! 
فلانی ادم درست و حسابی نبود ولی ببین چه شوهری داره چه شانسی اورده!!!! حالا شوهر ما... 
لطفا خواهش میکنم از خانم هایی که باورهای غلط بالا ایمان دارند جای وقت تلف کردن تو گوشی و فضای مجازی برن مطالعه کنن، دست از باورهای غلط بکش

نمیشه ک من یه ادم معتادو انتخاب کنم بعد بگم شانس منه!!! خدا هم مارو زده

خود من اینجا هزاران راه میارم برای شناخت همسر

اصلا میگم چه عواملی رو باید مد نظر قرار بدین، به چیا توجه کنید، اصلا شناخت چیه چطوریه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرمایید 

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️

انتخاب همسر مناسب و ازدواج مراحل مختلفی دارد که در مرحله‌ی اول از آشنایی شروع می‌شود به هر طریقی، هرجایی به‌شرط پختگی هر دو نفر با اطلاع خانواده‌ها، سپس نامزدی و عقد و ازدواج که می‌توان گفت از مهم‌ترین آنها انتخاب همسر مناسب و دوران نامزدی هست. ما چند نوع آشنایی داریم یک مدل از این آشنایی‌ها گزینش در ذهن هست.
همسان گزینی در انتخاب همسر: مثلاً آقا میره دنبال کسی می گرده که دقیقاً عین مامانش باشه یا برعکس خانم دنبال کسی می‌گرده که دقیقاً عین پدرش باشه!
ناهمسان گزینی: شخص از خانوادش دل خوشی نداره دقیقاً برعکس انتخاب می کنه!
خب شاید ازدواج ما ازدواج سنتی باشه و شناخت کافی رو نداشته باشیم و یا اصلاً با کسی که آشنا هستم و داریم پروسه آشنایی رو می‌گذرونیم هنوز نمی دونم چه مواردی رو باید بهش توجه کنم و اصلاً چه چیزهایی رو باید مدنظر داشته باشم. دوستان گلم شناخت همسر قبل از ازدواج چه خانم چه آقا، باید ساعت‌ها وقت بزاریم برای شناخت طرف مقابلمون. هدف ما یک‌عمر خوب و خوش زندگی کردنه. اصلاً به دنبال این نباشید که از همون اول بگید که اگر نشد، نشد، از هم جدا میشیم، نه ما قرار هست که زندگی هامون رو مستحکم کنیم و نگه داریم. پس باید بدونیم فردی که روبه روی من قرار گرفته چه مرد و چه زن آیا به بلوغ‌های شخصیتی رسیده یا نه باید یک فرد بالغ باشه. در ادامه راه‌های شناخت همسر رو براتون توضیح دادیم.

انتخاب همسر مناسب و ازدواج مراحل مختلفی دارد که در مرحله‌ی اول از آشنایی شروع می‌شود به هر طریقی، هر ...

برای شناخت همسر قبل از ازدواج ابتدا باید طرف مقابل رو بسنجیم و ارزیابی کنیم ببینیم به اون بلوغ‌ها رسیده یا نه شاید کار خود شما نباشه صرفاً شناخت تک‌تک بلوغ‌های شخصیتی افراد ولی مهم این هستش که اگر خودم تا حدی به اون ارزشیابی رسیدم چه‌بهتر اگر نتونستم بیش از اون چیزی که میخوام رو به دست بیارم باید از یک مشاور و متخصص استفاده کنم و کمک بگیرم که بتونن کمکم کنن و هدایتم کنن که بهترین تصمیم رو بگیرم. اولین شرط ازدواج با شخص موردنظر شما اینکه فرد بلوغ شخصیتی داشته باشه.
یعنی اینکه این فرد از نظر تیپ شخصیتی چه تیپ آدمی هست؟
بلوغ شخصیتی یعنی چی؟
آیا دچار اختلالات روانی هست یا نه؟
آیا دچار اختلال شخصیتی هست یا نه؟

برای انتخاب درست همسر اختلال‌های شخصیتی رو بشناسید!
یک فرد پارانوئید، یک فرد اسکیزوئید، یک فردی که از نظر شخصیتی یک فرد خودشیفته است و همیشه منم‌منم داره آیا در زندگی مشترک من باهاش به مشکل بر خواهم خورد یا نه؟ قطعاً به مشکل برمی‌خوریم پس بهتره از همین‌الان شخصیت‌ها و تیپ‌ها رو بشناسیم و روی اینکه چگونه باید با این افراد ارتباط برقرار کنیم یه مقدار اطلاعاتمون رو بالا ببریم و ببینیم اصلاً درست هست با این آدم‌ها باشیم یا نه .ما نمی‌تونیم با یک فرد پارانوئید دائماً در حال تنش و چالش و جنگ باشیم که بخوام دائماً جواب پس بدم که چه کارهایی کردم، چه کارهایی نکردم، کی بود کی نبود، کجا بودم کجا نبودم. زندگی قراره با اعتماد ساخته بشه. یک فرد خودشیفته‌ای که تحت هیچ شرایطی تو رو قبول نداره و صرفاً خودش رو می پذیره و خودبرتربینی خاصی رو داره یکم زندگی باهاش سخته، پس بلوغ شخصیتی رو در وهله اول بسنجید که چه تیپ آدمی مقابل من قرار گرفت.

درسته 

اینکه تا نری زیر یه سقف نمیشناسیش چرت ترین حرفی شنیدم به عمرم

مگه زیر سقف هیولا میشه ادم یهو 

چشاتونو باز کنین خوب 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

برای شناخت همسر قبل از ازدواج ابتدا باید طرف مقابل رو بسنجیم و ارزیابی کنیم ببینیم به اون بلوغ‌ها رس ...

دومین بلوغی که باید در نظر داشت بلوغ اجتماعی است. فردی که در مقابل من قرار گرفته از نظر اجتماعی چه جور آدمیه؟ آیا آدم گوشه‌گیر و منزوی هست یا نه یک فردی هستش که توی اجتماع ظاهر میشه، ارتباط می‌گیره، مراوده می‌کنه و میشه توی هر جمعی کنار این آدم شاد و خوش بود. اصلاً خودتون چه جوری هستید آیا شما هم جزء اون دسته آدم‌هایی هستید که ترجیح می‌دید دایره ارتباطی تون 4 - 5 نفر آدم خاص باشه و با همین‌ها رفت‌وآمد کنید یا نه شما دوست دارید آدمی باشید که تفریح کنید، سفر کنید، جاهای شلوغ باشید، شاد باشید و حالا فکر کنید اگر طرف مقابل شما عکس این قضیه باشه چقدر آزار خواهید دید.

ازدواج واقعا شانسیه

خرابا هم بسیاااااار شانس دارن

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.شش سال پیش و اتفاقاتش تا ابد حل نشده ترین ناممکن ترین چیز زندگیم باقی میمونه۹۸🖤بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر

دومین بلوغی که باید در نظر داشت بلوغ اجتماعی است. فردی که در مقابل من قرار گرفته از نظر اجتماعی چه ج ...

مورد بعدی در شناخت همسر قبل از ازدواج، سنجش بلوغ عاطفی طرف مقابل هست. به این معنی که باید فکر کنید فردی که مقابل شما قرار داره آیا هنوز بندناف وابستگی نه دل‌بستگی؛ وابستگی عاطفیش به خانوادش وصل هست یا نه؟ هنوز بدون مامان و خواهر و بابا اینا نمی‌تونه کاری رو انجام بده یک فرد دهن بینه و باید دیگران تأییدش کنن یا نه توانایی تصمیم‌گیری داره. از نظر عاطفی چه جوریه وقتی در کنار منه آیا بروز میده احساساتشو، دوست دارم هاشو، علایقشو، حرف هاشو، ناراحتی هاشو چطور میگه؟ بلوغ عاطفی خیلی مهمه خیلی از خانم‌ها و آقایون وارد زندگی مشترک میشن و میگن که من با کسی دارم زندگی می‌کنم که مثل چوب خشکه؛ نه محبتشو می‌فهمم و نه ناراحتیشو. این یعنی اینکه بلوغ عاطفی در این فرد تشخیص داده نشد. بلوغ عاطفی یعنی اینکه من بتونم هم کلام احساسی خوبی رو برای خودم داشته باشم

مورد بعدی در شناخت همسر قبل از ازدواج، سنجش بلوغ عاطفی طرف مقابل هست. به این معنی که باید فکر کنید ف ...

یکی دیگه از موارد بسیار مهمی که باید در شناخت همسر قبل از ازدواج به اون توجه کنید اینه که ببینید طرف مقابل شما گرم‌مزاج هست یا سردمزاج؟ اگر هر کدوم شما قطب مخالف دیگری باشید، زندگی شما زندگی پر تنش و پر چالشی خواهد بود. خب همین‌الان خیلی از شما می‌پرسید خب ما که نمی‌تونیم بریم از بگیم آقا یا خانم فلانی شما از نظر جنسی چطور هستید!! این کار رو بسپارید به مشاورها، مشاورهایی که با تست‌های شخصیت، با تست‌هایی که از شما می‌گیرن و صحبت‌هایی که با شما می‌کنند میتونن تشخیص بدن که شما چه تیپ آدمی هستید و چقدر مسائل و روابط جنسی براتون مهم هست در زندگی مشترک. یادتون باشه ستون‌های اصلی زندگی مشترک، یکی از ستون‌های زندگی مشترک، رابطه زناشویی خوب هستش.