2777
2789
عنوان

بیاید ببینیددد خواهرشوهرم چیگفتتتتت😡

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 57 پست
تو راضی شوهرت راضی گوه میخوره ناراضی

حالا خودش انقد تلاش کرد پسر دار بشه 

پسر دارم شد ولی مشکل مغزی داره پسرش متاسفانه

اما بازم یچیزی میشه میگن خداروشکر حالا پسر داریم😧

ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد.. ویرانه ی ما بگذارید که ویرانه بماند..🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه استوری بزار عکس بچه هاتم بزار زیرش بنویس من راضی شوهرم راضی فامیل 💩 خور ناراضی ،وای چقدر یه آدم می‌تونه پست باشه که رک این حرفو بزنه متاسفانه ما هم تو فامیل زیاد داریم ولی کم کم دارم دهناشونو میبندم

حالا خودش انقد تلاش کرد پسر دار بشه  پسر دارم شد ولی مشکل مغزی داره پسرش متاسفانه اما بازم یچ ...

سالم و صالح باشه جنسیت مهم نیست

خدا به پسر اونم شفا بده

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

واکنش نشون بدی همیشه یه چیزی پیدا میکنه بخواد آزارت بده . اگر بازم گفت بخند بگو چرا اینقدر خودتو جدی گرفتی توهم زدی خواهر سلطان سلیمانی نظراتت اگه درست بود الان زندگی خودت گلستان بود 

کاربری دست ۲ نفر میباشد تاپیک هارو قاطی نکنید باهم .

خب حالا مگه گفته دختر بده  منظورش از این بوده دوتا جنسیتو داشته باشین  چقد همه چیزو برا ...

اتفاقا من منظورشو میدونم اونا عاااشق پسرن

چطور به اون یکی جاریم که دوتا پسر داره نمیگن دختر بیار؟؟ 

ایشون جزو نسل های حقیر جامعه هستن. 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

همسایه دوتا دختر ب دنیا اورد 

حالا خونه پدرشوهرش زندگی می کنه و پیش سه تا خواهر شوهر مجردش و مادرشوهرش و

شوهرش هم فقط ی ماشین داره و بیکار و تو خط شوتی گ گاهی میره حالا زنش ب امید پسر باردار شده بازم دختر گیرش امده 

بعد میگن بچه روزی اش با خودشه

بچه هم اعصاب می خواد و بیشتر از همه اینده اش هست ک مهمه 

اون منظور بدی نداشته گفته علاوه بردختر پسرم داشته باشین نگفت دخترات بدن!!!!!!چقدر همه چیز تو نی نی سایت بزرگ جلوه میدن بنظرم کسی اینجا تایپک نزنه خیلی بهتر باشه چون به جنگ تبدیل میشه بااین نظرات کاربرا همشون دنبال اینن که بگن جداشو یا قطع ارتباط کن و...

یه استوری بزار عکس بچه هاتم بزار زیرش بنویس من راضی شوهرم راضی فامیل 💩 خور ناراضی ،وای چقدر یه آدم ...

سنش بالاست از گوشی فقد برای زنگ زدن استفاده میکنه چیز دیگه ای بلد نیست وگرنه تیکه بارون میکردم😂