2777
2789

اول خودم بگم 😂

یه مرده میره ثبت احوال تا اسم زنش رو عوض کنه

ازش میپرسن چرا میخوای اسم زنتو عوض کنی؟!

میگه اسم زن من سیماست شغلم برق کاریه

شاگردم همش میگه اوستا سیما رو لخت کنم؟ 😐🤣

شما هم بگید...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جک های بامزه ام همه ممیزی دارن نمیشه اینجا گفت😂😂

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

دوتا خانومه نشسته بودن تو تاكسی، همینجور داشتند از هر دری صحبت می كردند. یكیشون بر می گرده به اونیكی میگه،‌ شما شغلتون چیه؟ یارو جواب میده: والله من كارم نسبتا ‌ راحته، صبح پا میشم صبحونه می خورم، میرم بیرون ‌یك دوری اطراف می زنم،‌ میام خونه دوش میگیرم، دوباره می رم بیرون،‌یك مقدار تو خیابون پرسه می زنم،‌ میام خونه دوش میگیرم، بعد ناهار می خورم، می رم بیرون ‌یك مقدار می گردم،‌ دوباره میام خونه یك دوش می گیرم، می خوابم... شما شغلتون چیه؟ اونیكی زنه جواب می ده

زنه جواب می ده: والله منم مثل شما ج.ندم، ‌منتها اینقدر وسواس ندارم

یارو میره ثبت احوال میگه اومدم اسممو عوض کنم میگن اسمت چیه میگه منوچهر چسچهره اقاعه میگه حق داری ح ...

یه روز یه نفر میره اسرائیل اینورو نگاه میکنه میبینه صهیونیست 

اونورو نگاه میکنه میبینه صهیوهست 😑🤣