2777
2789
عنوان

اتفاق عجیبی که امروز صبح افتاد❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی تو خواب راه میره تو خانوادتون

منم اینجوری بودم قبلا😂 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

حالا چرا ...... باید قابلمه هاتونو حمل و نقل کنه💀

دقیقا🤦🏻‍♀️

بعد اینکه مامانم خوابش خیلی سبکه اگه یه نفر به صورت فیزیکی این کارو انجام میداد حتما مامانم بیدار میشد از خواب

و نور بر تاریکی پیروز است...🦁☀️

نه مامانم همچین شخصیتی نداره از صبح خودشم یجوریه دلشوره داره همش

اگه ظرف نشسته داشتین یا که توش گوشت بوده ممکنه بوده باشه کاره اونا🥲

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

ببین گاهی توی خواب یکاری انجام میدی ولی هیچ یادت نیس خودت ک پاشدی راه رفتی شاید بردی

من بچه مو شیر دادم بعد همونجاخوابم برده بود بعد صب ک بیدلرشدم دیدم کنارش نیستم روی تشک خودمم 

نمیدونم توی خواب کی بلند شدم رفتم

یه بار من بچه بودم تو خواب رفته بودم پتوم انداخته بودم تو حوض آب تو حیاطمون بعدم دوباره برگشته بودم سر جام و خوابیده بودم صبح مامانم از خواب پاشده بود دیده بود پتوم رو آب حوض کلی ترسیده بود فک کرده بود خودمم زیر آب غرق شدم بعد دیده بود نه بابا سر جام تو خواب نازم،،،شب گردم نبودم نمی دونم چرا همچین کاری کردم تو خواب

ببین گاهی توی خواب یکاری انجام میدی ولی هیچ یادت نیس خودت ک پاشدی راه رفتی شاید بردی من بچه مو شیر ...

آخه براچی باید پایه قابلمه رو از آشپزخونه ببرم بزارم وسط سالن بعدم یادم نیاد؟🤦🏻‍♀️

من وقتی از خواب بیدار شدم کاملا هشیار بودم خواب آلوده نبودم

و نور بر تاریکی پیروز است...🦁☀️

دقیقا🤦🏻‍♀️ بعد اینکه مامانم خوابش خیلی سبکه اگه یه نفر به صورت فیزیکی این کارو انجام میداد حتما م ...

بیخیال استرس بیخود نگیر یا یکی جا به جا کرده یا اجنه جا به جا کردن اگه اجنه باشن قابلمه دوستن شمارو کار ندارن 😂