2777
2789
عنوان

تکامل

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 36 پست
۱-ایشون یه سوالی انداخت وسط قفل کرد، منم نظر یه فرد متخصصو نوشتم... ۲- نه دنبال پربازدید شدن باشم در ...

نی نی سایت.  جای بحث علمی؟

اونهم. وقتی خودت. هم تسلط،روش نداری

اونهم بحث به این مهمی؟

جز دعوا. و پربازدید.  چی داره برات؟

جواب سوالات. اینجاست؟؟؟

نی نی سایت.  جای بحث علمی؟ اونهم. وقتی خودت. هم تسلط،روش نداری اونهم بحث به این مهمی؟ جز دعو ...

جواب هیچ سوالی اینجا نیست، اما سرنخ و معرفی کتاب هست!  دوست نداری و به نظرت بیهوده ست؟ خب شرکت نکن، آیه اومده همه تو همه تاپیکا باشن؟

این کاربر عزیز یه سوالی داره، ایشونو تگ کردم کتاب معرفی کنم مشکلی هست؟! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دیگه، قضیه تکامل انسان از شامپانزه هم که اینقدر روش تاکید می‌کنی تا حدی منتفیه! تا اینجای کار ظاه ...

شما کلا چپ فهمیدی بنده نگفته بودم شامپانزه!!!اون خانومی که اول تاپیک زد گفته بود منم تو عنوان نوشتم همون نئاندرتال هم حاصل نیای مشترک با همین موجوداته تشاپه ژنتیکی هم با انسان اینو نشون میده 

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

شما کلا چپ فهمیدی بنده نگفته بودم شامپانزه!!!اون خانومی که اول تاپیک زد گفته بود منم تو عنوان نوشتم ...

با اینجور آدما بحث نکن اینا مغزشون کلا شستوشو داده شده 

چند روز پیش یه تاپیک بود نوشته بود نظریه تکامل داروین خرافاته ،رفتم اوس دیدم نوشته یه باکتری کشف شده که خیلیییی پیچیده بوده پس نظریه رد میشه در حالی که تو توضیحاتش متوجه شدم اصلا معنی نظریه رو نمیدونه و فکر میکنه فرضیس 😐

داشت از تصادفی بودن دنیا و خالی نداشتن حرف میزد یهو لجش گرفت گفت خدا عادله حساب همتونو میرسه🙄😐

خلاصه اینا عوض نمیشن به طرز فکرشون محکم چسبیدن