2777
2789
عنوان

تکامل

247 بازدید | 36 پست

@گوربه_نمکی  

چرا تاپیکو قفل کردی؟!

پسرم از استاد زیستش که تخصصش هم تکامله درباره ماجرای میمونا پرسید! ایشون گفت ما با نئاندرتال‌ها تشابه ژنتیکی داریم، اما تا اینجا می‌دونیم که انسان هوشمند بر اثر تکامل نئاندرتال به وجود نیومده، بر اثر جفت‌گیری با یه گونه‌ای که هنوز نمی‌دونیم چی بوده به وجود اومده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مشکل چیه الان میدونید چقدر طول کشیده نئاندرتالها تکامل پیدا کنن؟و عزیزم شواهد کافی موجوده کتاب انسان خردمند روهم میتونید بخونید اگه علاقه مندید تاپیک هم قفل شد چون یک عده مسلمون ادب و طرز صحبت بلد نیستن سواد کافی هم ندارن

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

هیشکی نمیتونه نظرشو بر دیگری تحمیل کنه 

طرف اومده با چرت و پرتایی ک بهش معتقده برگشته توهین هم میکنه که ی عده کر و کورن 

کر و کور و جاهل تویی ابله که تو هزار و چندین سال پیش گیر کردی

خب مشکل چیه الان میدونید چقدر طول کشیده نئاندرتالها تکامل پیدا کنن؟و عزیزم شواهد کافی موجوده کتاب ان ...

نه خیر شما خیلی بلدی که بقیه رو بی سواد خطاب مکنی وبه بعضیا توهین میمتی به خاطر دینشون 

اقاهستم🚫
خب مشکل چیه الان میدونید چقدر طول کشیده نئاندرتالها تکامل پیدا کنن؟و عزیزم شواهد کافی موجوده کتاب ان ...

انسان خردمندو یه تاریخ‌شناس و جامعه‌شناس نوشته نه یه زیست‌شناس! بله خوندم

هیشکی نمیتونه نظرشو بر دیگری تحمیل کنه  طرف اومده با چرت و پرتایی ک بهش معتقده برگشته توهین هم ...

واقعیتش اینه که بیشترمون کر و کوریم! همه درباره چیزی که تخصص ندارن با تعصب و پافشاری نظر می‌دن...

انسان خردمندو یه تاریخ‌شناس و جامعه‌شناس نوشته نه یه زیست‌شناس! بله خوندم

خب کجارو درک نکردید یا به نظرتون ادم و حوا درسته ؟؟و اگه نمیدونید اینو اضافه کنم تاریخ دانها به برسی شواهد میپردازن و چیزی که هست رو میبینن!

با حرف بد زدن یا حتی کتک کاری که الان ریختن تو خیابونا هیشکی عقاید وطرز فکرش عوض نمیشه  والسلا ...

باشه نامه تمام آمت توی موضوع ما نبودی که الان ریپزدی نمی‌فهمم درباره ی چی  حرف میزنی 

اقاهستم🚫
نه خیر شما خیلی بلدی که بقیه رو بی سواد خطاب مکنی وبه بعضیا توهین میمتی به خاطر دینشون 

دوستان شما مارو کر و کور میخونن این یک دوما چیزی که گفتید فقط از یک بی سواد برمیومد چون اساسا غلط بود 

دوستان شما مارو کر و کور میخونن این یک دوما چیزی که گفتید فقط از یک بی سواد برمیومد چون اساسا غلط بو ...

خانم با سواد برو قشنگ تحقیق کن توی خود غرب وتوی همون دانشگاه ها منسوخ شده چون داروین حلقه ی گمشده داره پیدا هم نشده نمیشه خیلی وقته منسوخ شده... 

اقاهستم🚫