2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همینکه تو جمع طرفتو میگیره خیلی افرین بهش 

خوب توی تنهایی هر دلیلی میاره که بگه اونا منظوری ندارن و من بد برداشت کردم مغزم به درد میاد

لطفا برای آمرزش روح مادرم یه صلوات بفرستید .ممنون
همیشه همیشه طرف مادرش ۹۹درصد حق هم با من بوده متاسفانه شوهرم بچه. ننه اس

بچه ننه هستن بچه همون ننه هم بمونن چرا ازدواج میکنن یکی دیگه رو بدبخت میکنن البته ببخشیدا حرصم گرفت

شوهرم خنثی هست چند بار دعوامون شده چرا عین خیالت نیست زن اری یکم تعصب داشته باشه

پس ن میخاد شما ناراحت بشین ن مادرش باز این شوهرا بهتر از اون دستن ک کلا حق ب مادرشون میدن

پس ن میخاد شما ناراحت بشین ن مادرش باز این شوهرا بهتر از اون دستن ک کلا حق ب مادرشون میدن

آره دیگه زبون نداره گفتم بهش تو از خانوادت میترسی بگن زن ذلیل یه بار ندیدم جلوی اون خواهرتو بگیری خواهری که به پوششمم گیر میده خودم چادری و باحجابم  

آره دیگه زبون نداره گفتم بهش تو از خانوادت میترسی بگن زن ذلیل یه بار ندیدم جلوی اون خواهرتو بگیری خو ...

وا چقد پروعن ب اونا چه پوششت خودت حالیشون کن واقعا مردم چقد وقیح و بی ادبن اخه تو چیکاره ای

وا چقد پروعن ب اونا چه پوششت خودت حالیشون کن واقعا مردم چقد وقیح و بی ادبن اخه تو چیکاره ای

خیلی پررو هست ببینیش میفهمی یه بار اومد خونم یه لباس پوشیده تنم بود هیج جام بیرون نبود با یه روسری بلند موهام دیده نمیشد فقط چادر سرم نبود تو خونه خودم پشتشو کرد بهم نشست باهام حرفم نزد بعدم رفت چند بار گفتم اون لباستو خیلی یه جوره رونات تکون میخورد معلوم بود 😐