2777
2789
خیلی پررو هست ببینیش میفهمی یه بار اومد خونم یه لباس پوشیده تنم بود هیج جام بیرون نبود با یه روسری ب ...

پس معلومه خیلی منحرفه معمولا کسایی ک اینجورین مغز فاسدی دارن بقیه رو هم فک میکنن مغز فاسد دارن مث خودشون

جگرم خونه خون...پیش نیومده دعوام بشه باهاشون.چندین ساله کنار همسرم هستم.دختر ۴ ساله دارم ازش.مشکلی پیش اومد بینمون.من به مادر خودم و مادر ایشون گفتم بیان جلو بزرگتری کنن مثلا.مادرش زیر دعوا رو به حدی زیاد کرد که الان از شوهرم متنفرم و تو تموم این حرفها

کلا طرف مادرش بود.کاش سکوت میکرد.😭کاش هیچی نمیگفت.کاش نه طرف من بود نه طرف اون.ولی خوردم کرد.منو شکست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اوایل طرف اونارو ولی بعد دید اونا خییییییییییییییییییلی دروغ میگن 

اصلا خییییییییییییییییییییلی 

حرفو عوض میکنن کلا قضیه رو ی چیزی دیگه جلوه میدن 

دیگه اصلا حرفاشونو قبول نداره 

خودش میگه اللن اگه برم بگم چرا این حرفو زدید اصلا موضوع عوض میشه😂

تو این ۱۶ ۱۷ سال زندگی با منطق و بی منطق ، درست و غلط ، حق و ناحق پشت من بوده 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

جگرم خونه خون...پیش نیومده دعوام بشه باهاشون.چندین ساله کنار همسرم هستم.دختر ۴ ساله دارم ازش.مشکلی پ ...

واقعا متاسفم ک انقد ناراحت شدین تحمل همچنین مردهایی خیلی سخته ولش کنید تحویل نگیرید بی محلی کنید بخاطر دخترتون 💔

والا اوایل طرف اونارو ولی بعد دید اونا خییییییییییییییییییلی دروغ میگن  اصلا خیییییییییییییییی ...

باز خوبه فهمیده چ ادامایین اخه بعضی ها مطمینم هستن اما بازم ب روشون نمیارن طرف خانوادشونن

ایستاده دو دیقه کف بخاطر همسر شریف و داناتون

دو طرفه اس البته 

منم همینطورم . به قدری تو خلوت و جمع به همسرم احترام میذارم که ایشونم بازتاب بیشتری از رفتارم نشون میدن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

دو طرفه اس البته  منم همینطورم . به قدری تو خلوت و جمع به همسرم احترام میذارم که ایشونم بازتاب ...

افرین بهتون ان شاالله همیشه همینقدر عاشق هم باشین کلی آرزوی خوب براتون

طرف هیچ کدوم😂😂😂

کلا حوصله نداره

ولی واقعیتش دعوا نمی کنیم

مامانش زن خوبیه اهل حاشیه و درگیری نیست

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

افرین بهتون ان شاالله همیشه همینقدر عاشق هم باشین کلی آرزوی خوب براتون

فدات گلی 

شما هم همینطور خوش و سلامت و خندون باشید 

واقعا متاسفم ک انقد ناراحت شدین تحمل همچنین مردهایی خیلی سخته ولش کنید تحویل نگیرید بی محلی کنید بخا ...

منم واقعا متاسفم برای مادرهایی که پسر بچه ننه تحویل جامعه میدن و دخترای مردمو رو بدبخت میکنن

۳ تا داداش دارم یکیش ازدواج کرده.باور کن انقدر مادرم به عروسش احترام میزاره حد نداره.میگه اول احترام به عروس بعد پسر خودم

اخ پیشونی

منو کجا میشونی

تنها و تنها دلیلم فقط دخترمه