2777
2789
عنوان

لینک تاپیک های مفید سایت

263 بازدید | 3 پست

سلام گوشیم ریست شده قبلا لینک تاپیک های مفیدوجالب رو داشتم هرازگاهی میخوندم . اگه دارین یا اسم هاشون رو یادتونه بزنم سرچ کنم بی زحمت بگین .

حالا درباره هر موضوعی باشه ولی ارزش خوندن داشتن

کاربری دست ۲ نفر میباشد تاپیک هارو قاطی نکنید باهم .

من اینجا تنها از یک کاربر چه کامنت چه تاپیک حس خوب میگیرم حس میکنم خانم مستقل و با سوادی هست البته به من تو شخصی هم زیاد به من مشاوره داده 

کاربر آنالیزا هست کسی دیگه نمی‌شناسم این‌جا فعلا 

یک خانم دیگه هم هست اینجا اسمش شنیدم کامنت هاش که جالب نبود تاپیک هاش بد نیست خیلی پیچیده حرف میزنه 

حس خوبی ازش نمی‌گیرم اما دیگران زیاد تعریفش میدن

روسری زردی داره اسمش تو ذهنم نیست

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
من اینجا تنها از یک کاربر چه کامنت چه تاپیک حس خوب میگیرم حس میکنم خانم مستقل و با سوادی هست البته ب ...

همه جور آدمی هست .چندتا تاپیک قدیمی بود همیشه میخوندم حوصله نداشتم باسرچ پیدا کنم گفتم شاید بقیه لینک دارن .چون کسی وارد تاپیک های مفید نمیشه دیگه دل و دماغ نمیمونه کسی تاپیک درست و حسابی بزنه استقبال نمیشه 

کاربری دست ۲ نفر میباشد تاپیک هارو قاطی نکنید باهم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه جور آدمی هست .چندتا تاپیک قدیمی بود همیشه میخوندم حوصله نداشتم باسرچ پیدا کنم گفتم شاید بقیه لین ...

آفرین تاپیک های مفید کمتر استقبال میشه چون کمتر کسی اراده به عمل داره 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د