2777
2789
عنوان

خداااااایا هر کی.....😔😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 30 پست
الهی بگردم خودم با این همه درد  دردا اطرافیانمم ب جون میخرم  عزیزم خودم هستم اگه قابل دو ...

زنده باشی گلم برام دعاکن الان دوماهه بیشتر شب وروز ندارم زندگیم رو هواست.

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
زنده باشی گلم برام دعاکن الان دوماهه بیشتر شب وروز ندارم زندگیم رو هواست.

عزیزم ماهایی ک خدا یه جاهایی صدامونو نمیشنوه و کمک نمیکنه 

مطمعن باش ی جایی دستمونو میگیره و بلندمون میکنه و همه چی و برامون درست میکنه ک خودمونم باورمون نمیشه خودمونیم ک دل نازکیم و سریع دلمون میشکنه صبور نیستیم 

ایشالا مشکل توام حل بشه 🤲😔خدایاااااا دیگه بسههههه تا کی دیگه😔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ماهایی ک خدا یه جاهایی صدامونو نمیشنوه و کمک نمیکنه  مطمعن باش ی جایی دستمونو میگیره و ب ...

😭😭😭

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
عزیزم بخدا من خو اژنقد گریه کردم دیگه نا ندارم تو دیگه اینطور خودتو اذیت نکن 😔💔

طلاها عقدم بودن میخواستم بعدچندسال برم سرزندگیم که این بلاسرم اومد😢

فداتشم بشم گل من😔💔🤲مرسی عزیز دلم😔

🥺🌹عاشق این متنم👇

خیلی وقتا

طوری میشه که جز صبوری کردن راهی نمیمونه

ولی بدون پیش خدا صبر کردن اجر بزرگی داره

چون خدا خودش با کسانی هست که صبوری میکنند وان الله مع الصابرین وخدا اجر صبوری رو توهر دو دنیا میده اینجا نشد آخرت 🤲

شاید عزیزی از دست دادی

شاید منتظر کسی هستی

شاید خیلی وقته خواسته ای داری

بدون که خدا داره میبینه و همراهته...

خدایا

صبری بده،

به قلبی که چیزی‌ را می‌خواهد

و نمی‌شود...

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

@oمادرانهo  

🌹😍❤️😘🥰

خوشحالم که تگم کردی اون تاپیک دعا

همیشه به یادت بودم خانومی 

الهی حاجاتت روا تنت سلامت  روزای شادت 

پیش رو باشه 🤲❤️

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

@oمادرانهo     🌹😍❤️😘🥰 خوشحالم که تگم کردی اون تاپیک دعا همیشه به یادت بودم خانومی& ...

سلام گلم چطوری خوبی من راستش زیاد نمیام مث قبل.هیچوقت منو یادت نره ت دعاهات ها 

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
😔😔😔👌

سلام گلم چطوری خوبی من راستش زیاد نمیام مث قبل.هیچوقت منو یادت نره ت دعاهات ها 

فدای تو وهمه دردات 🥺خدا شاهده اکثر وقتا به یادتم  دیگه مشغله واینا فرصت نداد حالتو بپرسم

اونقدر دوق کردما خوابم پرید.

ای خدا .....حکمتتو شکر....که گاهی سر درنمیاریم

فدای تو وهمه دردات 🥺خدا شاهده اکثر وقتا به یادتم  دیگه مشغله واینا فرصت نداد حالتو بپرسم اونق ...

خب  ایدی ایتایی سروشی نداری بده اونجاها باهم چت کنیم 

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
فدای تو وهمه دردات 🥺خدا شاهده اکثر وقتا به یادتم  دیگه مشغله واینا فرصت نداد حالتو بپرسم اونق ...

خدا نکنه مهربونه دوست داشتنی

خب  ایدی ایتایی سروشی نداری بده اونجاها باهم چت کنیم

حالت چطوره گلم بهتری؟چه روزایی داشتی🥺🥲