2777
2789
عنوان

چقدر بیمار جنسی زیاد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 53 پست
اما خب توضیحات کامل دادم گفتم آماده موجود نیست متناسب با سایز پای شما بافته میشه یعنی همینم برای خود ...

دیگہ تا این حدش نمیدونم اما مثلا کارتون داشتن وکفش جلو باز بودن اینا ھمش مشخصات ھمون خانم ھست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجای کاری خواھررر مثلا مینویسن کفش جلو باز😐😂

والا بنظرم ی زن هرچقدم خراب باشه تو دیوار خودشو حراج نمیکنه شایدم مردا از این قلتا در میان الکی ابروی زنا رو میبرن اخه طرف زن باشه اونطوز اگهیی بزاره کلا هزار نفزی پیام میدن قرار نیس ک ب همشون بدع

دیگہ تا این حدش نمیدونم اما مثلا کارتون داشتن وکفش جلو باز بودن اینا ھمش مشخصات ھمون خانم ھست

گرفتاری شدیم گفتم دو تا مشتری پیدا کنم اما از به نوع دیگه پیدا شد یکی گفت بهت حقوق هم میدم🤣🤣🤣🤣

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔
کلا دیوار محیطش خیلی خیلی مسمومه  لباساتون رو تو کمدا بفروشید

ممنون عزیزم من کلا اھل آگھی نیستم ولی اگر نیاز شد حتما ھمینکارو میکنم ولی خب یکی مثل این خانم چ گناھی کردہ دارہ زحمت میکشہ میخواد ب فروش برسہ ی آگھی باعث بشہ حجم زیادی پیام ناجور بگیرہ/=

مریض ھستن ملت آخہ جا کم ھست تو دیوار؟این ھمہ پیام رسان این ھمہ خانہ ف ساد دیگہ چرا ھمہ جا رو قاطی گن ...

خدا لعنتشون کنه زندگی دو تا زن نجیب رو هم خراب میکنن زندگیشون رو تلخ میکنن فاسدا

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔
والا بنظرم ی زن هرچقدم خراب باشه تو دیوار خودشو حراج نمیکنه شایدم مردا از این قلتا در میان الکی ابرو ...

واقعا نمیدونم چنین موردایی ھم پیدا میشہ یا نہ اما واقعا آدم از دست این بشر دو پا انگشت ب دھن میمونہ ھر کار عجیبیو ممکن ھست بکنہ آخہ از کجا ب این خلاقیت و نتیجہ رسیدن ک از آگھی کفش تو دیوار برسن ب این مورد