2777
2789
عنوان

حق با منه یا بابام ؟؟؟

132 بازدید | 4 پست

من با بابام خیلی اختلاف دارم سر همه چیز  اذیتم میکنه . همه کارهام با ترس و لرزه . من میخوام بدونم یک دختر سی ساله حق نداره برای لباس پوشیدنش روابطش فعالیتهاش خودش تصمیم بگیره ؟؟؟ من چون خونه بابام هستم باید اون تعیین کنه همه چیز و ؟؟؟؟  من شاغل و تحصیلکرده هم هستم . اصلا هم اهل کارهای بد نیستم . عاشق ورزش و کوه و کارهای سالمم .سعی میکنم آدمهای درست واسه معاشرت انتخاب کنم . عاقلم خودم .

اما بابام بددله کلا ...

هفته پیش دخترخاله ام خونمون مهمون بود شوهرش دست دراز کرد منم دست دادم . بابام دیشب هر چی از دهنش دراومد بهم گفت . میگه تا تو خونه منی باید اونطور که من میخوام باشی . میگفت شوهر کردی برو جلو همه ل.خ.ت شو . مگه من چکار کردم ؟؟؟ من واقعا دختر پاکی ام اصلا اهل هیچی نیستم . خیلی اذیتم میکنه تنهام مادر هم ندارم . 

خسته شدم از کنترل کردن هاش از توهین هاش . به نظرتون حق با منه یا اون ؟؟؟

لطفاً اطلاع بدید ختم دو جز آخر خوندید یا ناقص ؟؟؟؟؟ 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا حق با شماست 

کار پدرتون درست نیس که به این شکل که بسیار آسیب زنندس شمارو کنترل کنن بهرحال شما بزرگ شدین و حق تصمیم گیری برای خیلی از مسائل رو دارین 

ما آدما که ربات نیستیم که اینطور برامون تعیین تکلیف بشه

واقعا ناراحت شدم از خوندن این پست 

عزیزم ببخشید که اینو میگم ولی پدرتون از لحاظ فکری نیاز به اصلاح دارن خیلی 

خیلی بدبینه نسبت بهت 

قطعا حق با شماست کار پدرتون درست نیس که به این شکل که بسیار آسیب زنندس شمارو کنترل کنن بهرحال شما بز ...

ممنونم عزیزم از همدردیت 

حق با توعه 

اما تو این سن تغییر ادمها سخته

من باید برم از این خونه