2777
2789
عنوان

ریاضی یا انگلیسی

92 بازدید | 13 پست

سلام 

خانوما دخترم مرداد پنج ساله میشه از مهرماه میره پیش دبستانی 

یکم پیش غریبه ها خجالتیه 

میخوام ببرمش کلاس تابستونی کا خجالتش بریزه 

امروز از دو جا پرسیدم یکیش زبان انگلیسی بود که گفت مکالمه آموزش میدیم نوشتار نداره

دخترم انگلیسی بلده حروف اعداد رنگا حیوانات اشکال هندسی و تا حدودی هم جمله 

یه جا هم که می‌گفت کلاس آی مث (I maths)

برگزار میکنن برای این سن که آشنایی با مفاهیم پایه ریاضی با بازی و ایناس که به دخترم ریاضی تا حالا یاد ندادم فقط شمارش بلده و گفتن تعداد چیزی 

به نظرتون کدوم براش خوبه 

من بچه بودم اضطراب اجتماعی داشتن منو فرستادن تو جمع و اینا. اضطراب اجتماعیم بیشتر شد. این کار غلطه

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زبان یاد گرفتن یه مهارت خوب و مهمه و به مرور تو اعتماد به نفس ادم واقعا تاثیر میزاره. ریاضی رو به هرحال تو مدرسه قراره یاد بگیره و حتی تو خونه تاحدودی میتونید باهاش تمرین کنید ولی زبان اینطوری نیست. بنظرم زبان خیلی گزینه مناسبیه

پس چه کاری درسته ؟ خوب بالاخره مهر ماه که باید بره تو جمع

من از این خیلی خجالت میکشیدم و تو جمع نمیرفتم که حس میکردم یه چیزی کم داشتم. 

مثلا خیلی روسریمو باهاش ور میرفتم که نکنه یوقت مسخرم کنن. نکنه روسریمو اشتباه بستم و...

تو جمع نبرش، بهش بگو تو لباست قشنگه، تو عالی هستی، تو خیلی منظمی، تو خیلی خوشگلی و...کم کم خودش وارد جمع میشه🙃❤

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
من از این خیلی خجالت میکشیدم و تو جمع نمیرفتم که حس میکردم یه چیزی کم داشتم.  مثلا خیلی روسریم ...

حتما میگم بهش ممنون .از جمع نمیترسه بیشتر از غریبه ها خجالت میکشه 

میشه توضیح بدید راجع به ربات همستر

یه رباته تو تلگرام که تیک آبی داره

واردش میشی و سکه جمع میکنی و اون سکه ها به احتمال زیاد یه روزی تبدیل به ارز دیجیتال بشن و خرید و فروش میشن مثل نات کوین و بیتکوین 

و چون دلاری قیمت گذاری میشن واسه ایرانیا ارزشش زیاده