2777
2789
میشه بیشتر توضیح بدید  آب برنج و سیب زمینی و الورا چجوری استفاده کنیم ورزشگونه یعنی چجوری  ...

هر روز یه ماسک بمال صورتت نیم ساعت بعد بشور 

حین ماسک زدن ورزش کارل مگیو انجام بده نت سرچ کن 

بعد ۴ روز کم کم حس میکنی داره گونه درمیاد

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص داروخونه دارن.  مال عطاری ک نیس.. اگه هیچی نمیخام بخوری بعد میخای چاق هم بشه صورتت پس تلمبه ...

عزیزم چرا عصبانی میشی😅نمیفهمیدم داروخونه داره فک کردم عطاریه

یکساللل خیلیه🥲

من بعد ۴ روز حس کردم گونه ام برجسته شد دیگه ولش نکردم یکساله

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

قرص میترسم میگن عوارض داره

برای صورت فقط ؟

دل ِما دریای ِصدها کهکشانِ صَبر است 🦋  تازگیا کنج دلم دلبری خونه کرده 🥰   قند دلم خیلی دوست دارم معجزه خدا بمونی برامون برای گرفتن دستات لحظه شماری میکنم مامانی قربونت برم ک اومدی تو دلمی. 🩷 ۱۴۰۳/۵/۱۱بی بی چکم مثبت شدو بهترین ماه  هدیه خدا برای تولدم 😍🩷😭

خودم ودوستم قرص خوردیم چندسال میگذره عوارضی نداشته فعلا فقد من دورم کامل نشد باز برگشت صورتم اینا ولی دوستم دورشو کامل کرد الان چندین سال همینجوری مونده

سیب زمینی ابپز بخور ژله صبحا ناشتا بخور 

جوانه گندم هم باید بعد هروعده غذایی خیاری گوجه ای پوست بگیری روش بریز بخور خیلیم خوشمزس با اب و ابمیوه به شدت بدمزه میشه

قرص داروخونه دارن.  مال عطاری ک نیس.. اگه هیچی نمیخام بخوری بعد میخای چاق هم بشه صورتت پس تلمبه ...

عزمزمه این قرصی ک گفتی فقط صورت رو پر میکنه؟

من اندامم پرا نمیخوام چاق شم

قبلا صورتم خیلی پر بود دیگه کلا لاغر شدم اونم آب شد

بعد ک چاق شدم بازم همونطور لاغر موند

اینم بگم جوانه گندم و ژله میخوردم قبلا

دیگه نمیدونم تاثیر اون بود یا ن