2777
2789

اصلا گوش ندید.  یکی تو تاپیک حس ششم می‌گفت موکل دارم 😐💔  مردم رو گول میزد. بابا بخدا موکل داشتن خیلییییییییی سخت تر از حد تصوره😐💔

یک خانمی موکل داشت قدیم. ( جن های سیدی بهشون میگفتن ) 

می‌گفت انقدر این احضار کردن مراحل داره که نگو. می‌گفت باید سفره بندازی.  اینه بشکنی. دوباره اینه بگیری. بعد اتاق تاریک میخاد. چادر بپوشی از اونایی که چشاشون فقط مشخصه. خلاصه 

می‌گفت آداب خیلی داره. می‌گفت اوایل جوانی من لاک داشتم. می‌گفت نمی‌دونستم. هر چی احضار میخواستم بکنم نمیشد. می‌گفت پاک کردم سریع احضار شدن.  می‌گفت مرحله دوم. باید معامله کنی باشون . 

می‌گفت  ممکنه گوسفند ازت بخوان یا خیلی‌ چیزهای گرون دیگه  میگه اگر بهشون چیزی ندی کاری برات نمیکنن زندگیتو به لجن میکشن.  می‌گفت هر چی پول بود باید خرج اونا میکردم.  

حالا من کاری ندارم. حرفم با اونی بود که می‌گفت الکی موکل دارم. آخه تو دلت برا مردم سوخته.؟ بیایی ۱۰۰ میلیون بدی کمکشون کنی.  باور نکنید اصلا بهشون  تهش ۱۵ سالشونه

کاربر پسر🔵 (با افتخار خاله زنک هستم )

همش چرته. اونایی که تو این کارن تو سن پایین فوت میکنن صورتشون زرد و تکیده است گاها باید برن بیابون بمونن چند روز 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره درسته ی ساله زیر نظر استادم واس گرفتن موکل انقد سخته انقد سختههههههه ک مگ الکیه هزار بار میمیری ...

بله شمارو می‌شناسم.  بله سخته.

اره درسته ی ساله زیر نظر استادم واس گرفتن موکل انقد سخته انقد سختههههههه ک مگ الکیه هزار بار میمیری ...

که چی بشه .چه چیزی ارزشمندی بهتون اضافه میشه...سطح دغدغتون تو زندگی ارتباط با اجنه هست؟؟ خوشبحالتون.

که چی بشه .چه چیزی ارزشمندی بهتون اضافه میشه...سطح دغدغتون تو زندگی ارتباط با اجنه هست؟؟ خوشبحالتون.

می‌دونی چه علمیه؟؟ علمه. علم غیب. 

خب باید ب اگاهی برسی

وقتی موکل بگیری و احضارش کنی

موکل خیلی بهت کمک میکنه

و با وجود داشتن سختیاش 

داشتن موکل ینی همه چیز