2777
2789
عنوان

درمان انگل

92 بازدید | 16 پست

دوستان ی مدته احساس میکنم انگل حرکت میکنه اطراف مقعدم خارش هم زیاد دارم اما هیچ کرمکی نمیبینم لاغرهم هستم کلا یعنی چیزی نیست ک بگم تازگی اتفاق افتاده 

بنظرتون روش درمانش چیه 

وقت نکردم دکتر برم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نمیخوام بترسونمت از همگی دور باشه ولی یاد خودم افتادم که فک میکردم خارشم ب خاطر انگل و ایناس دو سال تمام هر دکتری هم رفتم گفتن سالمی نه مقعدت مشکل داره نه پوستت نه عفونت داری آخر فهمیدم از علائم سرطانه

درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌

قرص مبندازول بخور .حتما ناخن هات کوتاه و تمیز باشن .اگر خانواده ات همکاری میکنن اونا هم یک هفته از ا ...

عزیزم من خیلی رعایت میکنم بچه کوچیکم نداریم گوشت هم اصلا نمیخورم سبزیجاتم همینطور نمیدونم چطور دچار شدم☹️

عزیزم من خیلی رعایت میکنم بچه کوچیکم نداریم گوشت هم اصلا نمیخورم سبزیجاتم همینطور نمیدونم چطور دچار ...

اخه از گوشت و سبزیجات تنها که نیست .الان دیگه مجبوری قرص رو مصرف کنی .فکر کنم جویدنی هم هست .اما مقدار مصرف رو حتما بپرسین .چون مصرف زیادش هم خوب نیست