2777
2789
عنوان

حس خوبیه🥲

480 بازدید | 16 پست

حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطر تو پس زده واسه رسوندن خودش به تو همه راه رو نفس نفس زده حس خوبیه...حس خوبیههههه ببینی یه نفر واسع انتخاب تو مصممه دستتو بگیره و بگه موندنش کنار تو مسلمه ...

امیرعلی من تو در وجود من ریشه کرده ای تو یه تیکه از قلبمی که همه جا با خودم دارمت 🖤

باشه

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا نفس نفسهم نزنه با اسنپ هم بیاد قبوله

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خودمونیم چه حس خوبیه یکی دوست داشته باشه نه 🖤 ما که نداشتیم ولی شما قدرش بدونید

هر کی ندونه من خوب تجربش کردم اما قدرشو ندونستم یا شایدم لیاقتشو نداشتم

امیرعلی من تو در وجود من ریشه کرده ای تو یه تیکه از قلبمی که همه جا با خودم دارمت 🖤
هر کی ندونه من خوب تجربش کردم اما قدرشو ندونستم یا شایدم لیاقتشو نداشتم

می بینی کار خدا رو نمیدونم چه حکمتی توشه ولی بازم شکرش ولی یادت باشه دفعه بعد ممکنه یکی اینجوری دوست نداشته باشه مثل من

می بینی کار خدا رو نمیدونم چه حکمتی توشه ولی بازم شکرش ولی یادت باشه دفعه بعد ممکنه یکی اینجوری دوست ...

حکمت خدا تو نابود کردن من بود همین....

برا من ۶ سال گذشته

چه میدونم بعضی زخما رد شون عمیق می مونه 

باز تو وضعت از من بهتره من الان با یکی ازدواج کردم میدونی چیه دوسم نداره و این منو خیلی عذاب میده شایدم دارم کارما پس میدم 🙂ولی حقمه 

چه میدونم بعضی زخما رد شون عمیق می مونه  باز تو وضعت از من بهتره من الان با یکی ازدواج کردم می ...

داستان زندگی منو بخونی میفهمی منم دستع کمی از تو ندارم 

حتما می خونم از ته قلبم می خوام که آرامش داشته باشی فراموش کنی ❤️🫂

ممنون عزیزم امیدوارم شمام به آرامش برسی❤️