2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بپرس

میشه بگی باغمون چه ماهی فروش میره؟ ممنونم

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

بپرس

سلام عزیزم 

مرسی که اومدین

اگر ممکنه حستونو راجب اینده ی شغلیم بگید بنظرتون تا سال یعدی استخدام میشم؟ 

و راجب ازدواجمم ممنون میشم بگید بنظرتون کِی هستش و چجور شخصی ممنون میشم

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

توی باغتون درختای سیاه ریشه داره

یعنی چی درخت های سیاه؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

بگو من حسم قویه

راجب اینده شغلیم بگید بنظرتون تا سال بعدی استخدام یه جتی دولتی میشم؟ 

کِی ازدواج میکنم و چجور شخصی هستش

مرسی عزیزم

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

یه کاراشتباه انجام دادی ک پشیمونی ب بدترین شکل ممکن شکست خوردی یا قراره بخوری.فکرمیکنی همه چی قراره خراب شه ولی این شکست شروع پیرزویته

یکیومیخوای ک شک داری دوست داره یان

نم درست گفتم یان

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍