2777
2789

خیلی دلم به حال خودم میسوزه یک ماه منو ول کرد رفت با وجود ویار شدیدی که داشتم وقتی رفت ۵ ماهم بود وقتی برگشت تو ماه ۶ بودم یعنی زن باردارشو ۱ ماه تنها گذاشت بخواطر مادر و خواهراش،هیچ وقت نمیبخشمش

کاربر جدید نیستم فقط با کاربری جدید ‌اومدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واچرا

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

چرا به خاطر اونا رفت ؟

چون  خونه باباش بود منم ویار شدید داشتم بهش زنگ زدم بیاد منو ببره دکتر خواهراش و مادرش انقدر زیر گوشش خوندن که با من یه دعوا اساسی کرد بعد یک ماه فهر کرد رفت

چه سنگدل،حتما خیلی دلت شکسته

خیلی همیشه دلم بخواطر خونوادش میشکونه کلا منو دوست نداله یعنی خونوادش مخصوصا مادر و خواهراش کاری کردن که اینجوری بشه

اتفاقیه که افتاده. هر چی فکر  کنی فقط خودتو عذاب میدی سعی کن بهش فکر نکنی.

آره واسه سال ۹۹ این اتفاق ولی هیچ وقت نمیتونم فراموش کنم ،فکر کنم من باردار بودم منو میبرد بازار میوه بهش میگفتم وایم گلابی میخری میگفت نه گرونه،درصورتی که اوضاع مالی خوبی داره ،میدونم بچه گونست ولی من باردار بودم هنوز بعد چن سال وقتی گلابی میخورم فک میکنم اونی که تو بارداری نخرید یه طعم دیگه داشته