2777
2789
عنوان

چرا این دکتر آدمو نا امید میکنن؟؟؟

137 بازدید | 16 پست

سلام وقتتون بخیر من این ماه تازه رفتم سمت اقدام چون دکتر بهم گفت ذخیره ت کم ، امروز رفتم دکتر که سونو تخمک گذاری انجام بدم و ببینم اصلا تغییری داشتم تو این یک ماه و رژیم جنسیت هم بهم بده 

دکتر تا سونو کرد گفت اصلا تخمک تغییر نکرده میگم رژیم بده میگه تو با این ذخیره ای که داری باید فکر حاملگی باشی فعلا 

😢😢😢اینقدر ناراحتم خیلی نا امید کرده 

خانوما شما چند ماه اقدام بودین ؟ 

دکترا وظیفه شون صادق بودنه 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صداقت یک طرف ماجراست ولی حس خوب دادن به بیمار چیز دیگه 

میدونی بیمارها براشون سخته پیگیر بشن

تا پزشک امید میده ول کن درمان میشن

و اخرش خودشون ضرر میکنن

برای همینم پزشک صریح میگه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من امروز بی بی چکم مثبت شد بعد 5 ماه، نگران نباش عزیزم منظورش این بوده رو جنسیت حساس نباش،حتما درست ...

عزیزم پس مراقب خودت باش برای خودت نی نی قشنگت آرزوی سلامتی دارم 

صداقت یک طرف ماجراست ولی حس خوب دادن به بیمار چیز دیگه 

دقیقا منم ماما هستم ولی باید طرز صحبت با مراجعه کننده رو بلد باشیم گاهی غم خودش اونقدر زیاده که انتخاب درست جملات ما میتونه خیلی کمکش کنه 

جان و جهان من تویی   
چرا ذخیره تخمدانت کمه پس، با جدیت رابطه داشته باش تو دوران پنجره باروریت، البته میتونی کنارش رژیم جن ...

اآزمایشی که دادم ۲.۵ بود بهم گفت فکر نکنی ذخیره زیادی داری در صورتی که من رفته بودم که اقدام کنم واسه بارداری

من امروز بی بی چکم مثبت شد بعد 5 ماه، نگران نباش عزیزم منظورش این بوده رو جنسیت حساس نباش،حتما درست ...

چقد ذوق کردم 😍😍الهی خدا ی بچه سالموو صالح بهتون بده مهربانو جان❤ودوران بارداری سالم و خوبی داشته باشید 

💔