سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
اولا چرا درخواستی قبول کرده یک دوم اینکه چرا جوابشو داده که بگه کم پیدایی کرم از خود درخته
اولا قضاوت مار خداست ن بنده حقیر
دوما اکانت مال دو نفره.
سوما من مشاوره هم میدم پس قطعا همه درخواست هارو قبول میکنم ک کمکی از دستم بر بیاد انجام بدم
سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
سایت نگفته ورود آقایان ممنوع عزیزم. سایت بارداری باشه ؟ خو چکار به اقایون داره ،اقایون نمیدونن هانونا باردار میشن؟، یعنی فقط بانوان باردار بیان ؟ اینجا پر از بچه اس این بدتره . اینقدر تایپیکای منفی میزارن که اصلا بچه نباید صلاح نیس بدونه اینا رو
والا دیگه اسم طرف میلاده تو بیو هم زده مرد قبول کردن لاسیدن الان اومدن دارن دست پیش میگیرن
ببینین خانوم محترم طرز بیانتون اصلا خوب نیس
درضمن من کار مشاوره انحام میدم و برام فرقی نمیکنه مرد باشه زن باشه متاهل باشه مجرد باشع و....
ولی اگه بخان از حدشون بیشتر پیش برن جوابشون نمیدم
و ایشون شورش در اوردن ک تاپیک زدم
اتفاقا اگ اقا بیاد راجب اتفاقاتی ک برا خانم ها میوفته بدون مزاحمت اطلاعات کسب کنه به نفع خودشون و حتی یه نفع رابطه خودشونم هس
طرف که یهو نمیاد بگه کجایی قبل از این چیا گفتین اونا رو هم بذار ببینیم مسخره بازی جدیده کارب ...
عزیزم قبلش توضیح دادم
من کارمشاوره انجام میدم تا جایی ک کمکی ازم برمیاد
ولی ایشون پیام میدادن برا مشاور
بعدا مزاحمت ایجاد شد ک جوابی دریافت نکردن