2777
2789

من واسه کوچیک ترین چیزا غصه میخورم

اصلا زندگی به چشمم نمیاد 😭

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شر و شیطون میشم😐😂ولی دو روز اول پریود مث جنازه بی روح و خستههه

خوشبحالت😭من داغونم

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

به شدت عصبی میشم به حدی که طاقت خودمم ندارم

هفت تا بچه داری عزیزم؟ تو بارداری هم اینطوری می‌دی؟ 

میگذره خواهر چه میشه کرد🥲😂💔سعی کن خودتو با چیزایی که حالتو خوب میکنه سرگرم کنی 

فقط ورزش یکم حالمو خوب میکنه. اونم یکم... 

باورت میشه امروز سر اینکه همسایه اشغالشو گذاشته بود جلوی راه مارو گرفته بود گریه کردم؟ البته این همسایه مزاحمه همیشه ولی واسه همچین جیز مسخره ای گریه کردم

یه بار تو پریودی بخاطر موضوعی خیلی ناراحت بودم سرماخوردگی خیلی شدیدی هم داشتم بقدری حال جسمی و روحیم بد بود که می‌خواستم خودمو بکشم ، یه لحظه نمی‌دونم چی شد منصرف شدم. ولی در کل از یه هفته قبل پریود تا تموم بشه از زندگی سیر میشم 

فقط ورزش یکم حالمو خوب میکنه. اونم یکم...  باورت میشه امروز سر اینکه همسایه اشغالشو گذاشته بود ...

الهیی🥲🥲من تجربه اش نکردم عیب نداره حساس شدی فقط سعی کن نفس عمیق بکشی اهنگای شاد گوش بده اگر بلدی خوشنویسی یا نقاشی انجام بده قدم بزن اشپزی یا کیک پزی انجام بده فکرت درکیر شه

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪