2777
2789
عنوان

شوهرم میگه خونمون سگدونیه

801 بازدید | 15 پست

من دو تا بچه دارم ی هفت ساله ی پنج ساله هر چی جمع کنم مرتب کنم دو دقیقه بعد اشوبه‌ . کمد دیواری هم نداریم . خ وقتا بی خیال همه چی میشم. فک کن امروز سه بار ناهار خوردن شش تا بشقاب و شش تا قاشق فقط برا این دو تا بچه . خودمم اگزمای شدید دارم بدون دستکش که اصن نمیتونم ظرف بشورم ‌‌. شبام اگه دستکش بپوشم ب خاطر لاتکس بودنش از خارش دستام نمیتونم بخوابم‌ . ظرفا رو میذارم برا صبح. ماشین ظرفشویی هم گرفتم ولی همونم باید ظرفا رو تمیز کنی بذاری باز دستکش میخواد . دستکش سرعتم میاره پایین. کمرمم مدتیه درد داره دکتر گفته ب خاطر گودی کمره. امروز کلی تمیزکاری و جارو و قورمه سبزی پختم. شوهرم زیاد ب کثیفی و این چیزا گیر نمیده کلا ادم بی خیالیه هیچی من براش مهم نیست. امروز چون من ب اخلاقش گیر دادم ب بی خیالیاش در اومده میگه خونمون مث چال سگه ظرفا همش نشسته خونه ب هم ریخته ! گفتم تو اگه عرضه داشتی مرد بودی ده ساله ی کمد دیواری میزدی . چال سگ برو نگاه خونه خواهر و مادرت کن اونجاست خونه مادرش مث جادوگراست پشت بشقاباش چرک سیاهه اونوقت همش میگه من تمیزم چون استکانا رو با لکه گیر میشورم و حیاطو جارو میزنم. ماشین شوهرمو اگه ببینید با کف خیابون هیچ فرقی نداره . زورم میاد همچین ادم شلخته و بی دغدغه ای ب من بگه تو ظرفا رو نشستی ... 

خیلی بهونه های الکی میاری 

الان دیگه کمر درد پادرد رو همه دارن 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو اگه همکاری داشته باشیم میتونیم به همه کارا برسیم

با دعوا نه ها مهربونی و اروم

حق دارین خونه اب که توش بچه کوچیک باشه کسی انتظار نداره مرتب و تمیز باشه بچس خب متوجه نمیشه که

دلتون خوش باشه بگو بخند باشه اینا دو سال دیگه حل میشه خب

شوهر منم وقتی بهش چیزی بگم ناراحت بشه میگه بهم خونه کثیفه تو میکروبی.. ولی خداییش کدومتون شوهرتون گوش پاک میکنه میندازه وسط پذیرایی میره.. فین میکنه دستمالشو وسط اتاق میندازه.. نخ دندون میکشه بعد وسط اتاق پرت میکنه میره.. من کلا داغون شدم هی جمع کن هی بشور بساب.. خودش فقط کم مونده وسط اتاق دسشویی کنه خودشون کثیفترینن

بگو اگه همکاری داشته باشیم میتونیم به همه کارا برسیم با دعوا نه ها مهربونی و اروم حق دارین خونه اب ...

بهش گفتم خ مردی ی بار تو استینتو بزن بالا ظرفا رپ بشور. صبح تا غروب سر کاره من با بچه ها سر و کله میرنم قبلا شبام میرفتم شیفت دوباره فردا صبح میومدم مال دیشبو جمع میکردم برا همین کمردرد گرفتم دیسک هم دارم. ی ساعت که بخواد بچه ها رو نگه داره یا ی کباب درست کنه کل زندگی رو هواست من بدبخت باید جمع کنم 

عزیزم دیگه یواش یواش باید کارهات رو بکنی  ک بهت فشار نیاد  ما خانم ها دور از جون عزرائیل ...

کارا رو انجام میدم ولی ی هفته قبل پریود حال و حوصلم کمه. ی ماهم هست بیکار شدم افسرده شدم . بچه کوچیکم باشه دیگه واویلا 

برای دستات کرم اوره سمین استفاده کن. بعد دستکش هم میپوشی فقط با آب سرد کار کن. آب داغ باعث میشه دستکش حساسیت بده به دستت.

دیگه خودمم بچه ۵ ساله دارم دائم داره اسباب بازیاشو میریزه. درکت میکنم 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
برای دستات کرم اوره سمین استفاده کن. بعد دستکش هم میپوشی فقط با آب سرد کار کن. آب داغ باعث میشه دستک ...

اونا رو استفاده کردم فایده نداشت زخم میشد اینقد که قاچ میخورد و عفونت دو ساله کرم ساختنی دارم تموم که بشه بایدبا دردسر یکی روبفرستم ی داروخانه خاص شهر دیگه داره بگیره برام شوهره که بی خیال 

بهش گفتم خ مردی ی بار تو استینتو بزن بالا ظرفا رپ بشور. صبح تا غروب سر کاره من با بچه ها سر و کله می ...

خب عزیزدلممممم

وقتی تو کارای خونه همکاری نمیکنه شما شاغل نشو از لحاظ مالی کمکش نکن

یا برا روحیه خودت میری سرکار حرف شوهرت مهمت نباشه بیخیال حرفاش

اونا رو استفاده کردم فایده نداشت زخم میشد اینقد که قاچ میخورد و عفونت دو ساله کرم ساختنی دارم تموم ک ...

خب یکی دوماه قبل از اینکه تموم بشه بگو‌شوهرت بره بگیره که تااون تموم بشه شوهرتم گرفته!