2777
2789

ماست کلی هم بزن روان بشه بعد بهش ابلیمو نعنا بزن 

مایونز از این دونه ایا هم دوتا بریز توش

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

ماست ، سس مایونز ، فلفل سیاه ، آبلمیو ، شوید تازه خرد شده😍

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ق کوچولو مایونز، دو ق ماست، یه ق آبلیمو طبیعی، یه ذره پودر نعنا و جعفری خشک، ادویه پاپریکا، پودر سیر، کمی فلفل قرمز و سیاه و نمک و ادویه دود اگه داشتی، یه ذره هم سس کچاپ. اگه روغن زیتون دوست داری یه ق کوچولو بریز، من ندوس. قشنگ مخلوط کن و 👌

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

ماست+مایونز+یه مقدار سس فرانسوی+لیمو تازه+آبغوره(استان فارسیا بیشتر آبغوره استفاده میکنن)+نمک+فلفل+آویشن+نعنا

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂