2777
2789
عنوان

مامانم سرطان سینه گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 33 پست
قریونت عزیزدلم...ایشالله که عالی شه حالشون تروخدا نه خودتو بباز نه بذار ک روحیه اش از دس بره بخدا ام ...

فعلا که فقط دارم گریه میکنم البته جلوی خودش خیلی خودمو قوی نشون میدم ولی از تو دارم داغون میشم

فعلا که فقط دارم گریه میکنم البته جلوی خودش خیلی خودمو قوی نشون میدم ولی از تو دارم داغون میشم

میفهممت بخدا...داشتم شرایط مشاهبهت رو..دعاااا کن همین...الهی ب حق امام حسین شفا پیدا کنن

اکانت واگذار شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم حالتو درک میکنم خدا مامانتون رو براتون حفظ کنه من از دیروز که فهمیدم یه چشمم خونه یکی اشک&n ...

مرسی عزیزم همچنین😭🙏 من جز مامانم هیکشیو ندارم شوهرم اصلا ذره ای براش مهم نیست روزی که بیماری مادرم رو فهمیدم انقد گریه کردم فشارم رفت بالا سرگیجه و تهوع گرفتم صورتم خیلی ورم کرد ولی شوهرم یه کلمه نپرسید چته !خودم اسنپ گرفتم رفتم بیمارستان بهم سرم زدن... اگه بد بودم و بدی در حقشون کرده بودم دلم از این رفتاراشون نمیسوخت...!💔

💕
منم مامانم درگیر سرطان دارم دق میکنم😭 همش ۴۴ سالشه پدرم ام ۳۷ سالش بود۷ سال پیش ایست قلبی کرد فوت ...

عزیزم چقدر ناراحت شدم واسشون🥲ان شاءالله که شفا پیدا می کنن واسشون صلوات فرستادم🥺

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

نگران نباش عزیزم همسایه ما حدود بیست ساله این بیماریو داره ولی ماشالله از منم سرحال تره خدا مادرتون رو شفا بده ان شاءالله 

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

عزیزم خداروشکر کنسر برست یا همون سرطان پستان درمان داره و خیلی پزشک های خوبی در ایران هستن ک بیمار از روز اولشم بهتر میشه . اصلا نگران نباش فقط و فقط مراقب مامان باش و پیگیری کنین . اگ شمال بودین بهتون ی دکتر خیلی عالی معرفی میکردم . عزیزم منم همچین روزایی رو گذروندم و مامانم سال 99 عمل شد و شیمی درمانی و ... 

مرسی عزیزم همچنین😭🙏 من جز مامانم هیکشیو ندارم شوهرم اصلا ذره ای براش مهم نیست روزی که بیماری مادر ...

ن شما اتفاقاً باید خیلی قوی باشین و محکم ، با گریه چیزی درس نمیش ک فداتشم 

الان حالشون خوبه؟؟؟

از بابت سرطان آره بخدا سرطان اصن کاریش ندارع ولی چون مامانم چنتا بیماری دیگ دارع اونان ک دارن اذیتش میکنن ،. وگرن اگ سرطان رو بموقع پیشگیری و پیگیری کنین بخدا مث سرماخوردگیه