2777
2789
عنوان

مامانم سرطان سینه گرفته

378 بازدید | 33 پست

دارم‌میمیرم مامانم چند وقت بود که یه توده توی سینه داشت پیگیری نمی‌کرد ماموگرافی و سونوگرافی داد یه توده ۷ سانتی توی سینه داره که احتمال توده بدخیم هست و امروز بیوپسی کردن و هنوز حواب پاتولوژی نیومده 

کسی اینجا هست که بدونه روند درمان چجوریه و چه جراحی رو توی تهران پیشنهاد میکنید؟

نگران مباش حتما درمان میشه هرچند سخته.

پارسال منم تو همین موقعیت بودم. مامانم توده بدخیم داشت. اول جراحی کرد بعدم ۸جلسه شیمی درمانی و بعدم ۳۰جلسه پرتودرمانی.

اگر توده خیلی بزرگ باشه اول شیمی میشن

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران مباش حتما درمان میشه هرچند سخته. پارسال منم تو همین موقعیت بودم. مامانم توده بدخیم داشت. اول ...

عزیزم مادرت خوب شد؟

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
الان خوبن؟؟ واقعا درصد درمان بالاست؟

بله ماموگرافی رفتن گفت اوکیهولی تا اهر عمر باید تحت نظر باشن

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.
منم مامانم درگیر سرطان دارم دق میکنم😭 همش ۴۴ سالشه پدرم ام ۳۷ سالش بود۷ سال پیش ایست قلبی کرد فوت ...

عزیز دلم حالتو درک میکنم خدا مامانتون رو براتون حفظ کنه من از دیروز که فهمیدم یه چشمم خونه یکی اشک 

منم مامانم درگیر سرطان دارم دق میکنم😭 همش ۴۴ سالشه پدرم ام ۳۷ سالش بود۷ سال پیش ایست قلبی کرد فوت ...

نگران نباش قربونت برم ان شاء الله بحق امام رضا مامانتون صحیح و سلامت برگردن پیشت و معجزه بشه