2777
2789

امسال سال اول دانشگاهم بود که بنا به دلایلی نتونستم برم و فقط دو ترم تونستم خودمو برسونم  ...

دانشگاهی که میرم غیر انتفاییه(سوره) و خب خیلی از بازیگرای مطرح و نویسنده ها و کارگردان های مشهور ، فارغ التحصیل همین رشته از همین دانشگاه بودن ...

در ضمن من سه سال دبیرستانم رو رشته ی انسانی خودندم و کنکور دادم و رشته حقوق توی دانشگاه دولتی توی رشت قبول شدم ...

جدا از این که اصلا علاقه ای به این رشته ندارم ، حتی خانوادم با تحصیل من اونم تنهایی توی شهر غریب کاملا مخالفن ...

با این که رشته ای که توش ثبت نام کردم(بازیگری) رو دوست دارم ، اما عزیزانی هستن که میگن این کار من بی ثمر و بی نتیجست .

و این که مردم  میگن برو سرکار مستقل شو با درس خوندن و دنبال کردن علاقت به جایی نمیرسی و ...

با این وجود خودم شاغلم و الان 9 ماهه که توی یکی از سالن های زیبایی تتوی بدن کار میکنم و از پس خرج و مخارج خودم بر میام و حتی قبل از اون سابقه کار تصویر گری توی انتشارات داشتم ...

خلاصه که اینم از وضع و حالِ منه !!!

الان واقعا موندم که چه گ*هی بخورم واقعا ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه چند سال پیش بود بازم یه حرفی ‌الان بازیگرها خودشون بیکارن ‌تلویزیون فیلم نمیسازه ‌وقتت پولت انرژ ...

اونوقت پیر شم 

فحش میدم جوونیم رو ، چون نکرد ولی میتونست :)

میدونی که چی میگم ؟؟؟