2777
2789
دیگه خسته شدم همش بفکر طلاقم پدرم هم اونقدر بدبخته فقط میترسم اون اذیت بشه کسی هم ندارم پشتم بهش گرم ...

عزیزم خدا کمکت کنه درکت میکنم باز خوب تو خداروشکر خانواده ات هست من مادرم فوت شده پیش پدربزرگ مادربزرگ بزرگ شده بود پشت پناهی نداشتم 

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.
خب از طریق دیگه برام بفرستش اگه بود ازت خواهش نمی‌کردم من انقد دارم اذیت میشم بخدا دارم دیونه میشم&n ...

ای بابا 

باشه عزیزم درخواس بده برات بفرستم چی بگم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خدا کمکت کنه درکت میکنم باز خوب تو خداروشکر خانواده ات هست من مادرم فوت شده پیش پدربزرگ مادربز ...

خوب دیگه منم همچین فکری میکنم از این ورم اینطوری اذیت میشم دیگه راهی ندارم افسرده شدم ی خنده از ته دل نمیکنم همش شده بغض غم

خوب دیگه منم همچین فکری میکنم از این ورم اینطوری اذیت میشم دیگه راهی ندارم افسرده شدم ی خنده از ته د ...

خانواده شوهرت اذیتت میکنن یا شوهرت 

[QUOTE=339191792]من همکفم تو حیاط ببینمتون نهایت یه سلام میدم [/QUOTE  خوبه تا میتونی ازشون دور باش من اشتباه کردم قبول کردم البته بعد عقد گفت باید تو ی خونه زندگی کنیم

خوب چیکار کنم ب نظرت جرعت ندارم برم خونه مامانم اینا بدشون میاد تا برمی‌گردم لباسام جا ب جا شده زور ...

یه بار صداتو ببر بالا بگو کی دست به کمد من زده شما اجازه همچین چیزیو ندارین .متاسفانه باید شوهرتم کمکت کنه.خیلی سخته بخوای مقابله کنی یهو شوهرت طرف اونارو بگیره باید قوی باشی خودتو نبازی درست بشین باهاشون حرف بزن یا با شوهرت حرف بزن نمیشه اینجوری تا کی میخوای هیچی نگی عزیزم من خودم اذیت شدم که دارم بهت میگم بعضیا لیاقت اخترامو ندارن

یه بار صداتو ببر بالا بگو کی دست به کمد من زده شما اجازه همچین چیزیو ندارین .متاسفانه باید شوهرتم کم ...

هه شوهرم اون میگه باید مادرم و خواهرم بشینن تو نوکریشونو کنی اون اصلا پشت من نیست اون من حرف بزنم موهامو هم میکشه

[QUOTE=339191792]من همکفم تو حیاط ببینمتون نهایت یه سلام میدم [/QUOTE  خوبه تا میتونی ازشو ...

آره نمک نشناسن، اسی وقتی میری بیرون در خونتون قفل کن دلیلی نداره برن داخل خونت و به وسایلت دست بزنن با شوهرم حرف بزن همکاری کنه از اول هرجور عادتشون بدی همون‌جوری توقع دارن

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂
آره نمک نشناسن، اسی وقتی میری بیرون در خونتون قفل کن دلیلی نداره برن داخل خونت و به وسایلت دست بزنن ...

من تو یه اتاق زندگی میکنم درضمن نمیزارع شوهرم انقد خره کلید هارو برداشته

حالا مال من خوب بود ولی تا اسم رفتن میشد کلا عوض میشد هرچیم داشتیم میکرد به اسم ننه اش

من مامانش نمیزارع جدا بشیم الان با خودش میگه من میرم ولگردی ب بهونه مسجد عروسم خونس غذا و اینارو میده بهشون پسرمم پول میده و نمیزارع کم کسری بکشم

من تو یه اتاق زندگی میکنم درضمن نمیزارع شوهرم انقد خره کلید هارو برداشته

ای بابا پس مشکلت شوهرته عزیزم باید قلقشو بدست بیاری خدایی خیلی سخته تو اتاق زندگی کنی منم تو عقد بودم بنا به دلایلی مجبور بودم پیش شوهرم باشم خیلی سخته 

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂
ای بابا پس مشکلت شوهرته عزیزم باید قلقشو بدست بیاری خدایی خیلی سخته تو اتاق زندگی کنی منم تو عقد بود ...

اره آخه چیکار کنم ب همون خدا قسم نامزد بودیم تو هفته ی بار میومد دنبالم می‌بردم بیرون الان هفت ماهه دو سه بار منو بیرون نبرده هیچی برام نمیخره مامانش خونه نبودم گشته بودن کمد هامو اونم هی می‌گفت لباس زیاد داری دیگه برات نمیخرم