[QUOTE=339191792]من همکفم تو حیاط ببینمتون نهایت یه سلام میدم [/QUOTE خوبه تا میتونی ازشون دور باش من اشتباه کردم قبول کردم البته بعد عقد گفت باید تو ی خونه زندگی کنیم
خوب چیکار کنم ب نظرت جرعت ندارم برم خونه مامانم اینا بدشون میاد تا برمیگردم لباسام جا ب جا شده زور ...
یه بار صداتو ببر بالا بگو کی دست به کمد من زده شما اجازه همچین چیزیو ندارین .متاسفانه باید شوهرتم کمکت کنه.خیلی سخته بخوای مقابله کنی یهو شوهرت طرف اونارو بگیره باید قوی باشی خودتو نبازی درست بشین باهاشون حرف بزن یا با شوهرت حرف بزن نمیشه اینجوری تا کی میخوای هیچی نگی عزیزم من خودم اذیت شدم که دارم بهت میگم بعضیا لیاقت اخترامو ندارن
[QUOTE=339191792]من همکفم تو حیاط ببینمتون نهایت یه سلام میدم [/QUOTE خوبه تا میتونی ازشو ...
آره نمک نشناسن، اسی وقتی میری بیرون در خونتون قفل کن دلیلی نداره برن داخل خونت و به وسایلت دست بزنن با شوهرم حرف بزن همکاری کنه از اول هرجور عادتشون بدی همونجوری توقع دارن
من تو یه اتاق زندگی میکنم درضمن نمیزارع شوهرم انقد خره کلید هارو برداشته
ای بابا پس مشکلت شوهرته عزیزم باید قلقشو بدست بیاری خدایی خیلی سخته تو اتاق زندگی کنی منم تو عقد بودم بنا به دلایلی مجبور بودم پیش شوهرم باشم خیلی سخته