2777
2789

بخدا خسته شدم شوهرم خیلی نامرده اون از خداش بچسب ب مادرش و خونوادش اما من چیکار کنم اولا گفتن بعد شیش ماه خونه رو می فروشیم دو طبقه میگیریم ب اون راضی شدم ولی الان انگار خونه رو طلسم کرده مشتری میاد ولی نمیخره تو رو قرآن کمکم کنید دیگه انقد دعا کردم از خدا خواستم هیچی ب هیچی 

همین بری پیش خانواده شوهرم همه زندگیت میوفته دست شون شوهرت اصلا راضی نمیشه من بعد ۲ سال اخرشم مجبور ...

دعا خوب چجوری الان تو میگی من چیکار کنم تو رو خدا بگو 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنده خدا رفته

خخیلی سخته من ۶ ماه بودم فقط ۶ ماه دیوونه شدم  کارای خونه رو می‌کردم غذا می‌پختم لباس می‌شستم بازم نوچ نمی‌شد رو حرفشون حرف نمی‌زدم همش ساکت ولی جنگ روانی برای آدم پیش میاد فکر کن من صبح بیدار شدم عرض یک ساعت تصمیم گرفتم کیفمو جمع کنم برم مسافرت خونه داداشم ۱۰ ساعت راه تنها خوبی که اون موقع داشت این بود که شوهرم دخالت نمی‌کرد ا اگر می‌کرد به نفع من بود

دعا خوب چجوری الان تو میگی من چیکار کنم تو رو خدا بگو 

من از یه موکل دار گرفتم ۲ سال پیش بهم وعده داد خودش راضی شد جابجا کردیم توام اگه کسی رو میشناسی بگو برات انجام بده بگو بهش کاری کن از اینجا دلش سیاه بشه دیگه شوهرت خودش میگه جابجا کنیم

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.
من از یه موکل دار گرفتم ۲ سال پیش بهم وعده داد خودش راضی شد جابجا کردیم توام اگه کسی رو میشناسی بگو ...

نیست کسی و ندارم مشکل اینه ی بار انجام دادم ولی اثر نکرد رفتی پیشش حضوری،؟ 

خخیلی سخته من ۶ ماه بودم فقط ۶ ماه دیوونه شدم  کارای خونه رو می‌کردم غذا می‌پختم لباس می‌شستم ب ...

منم هی مثل تو هستم تو کمد هامو میگردن جرعت ندارم دعوا کنم دخالت میکنن امروز مریض شدم مادر شوهرم می‌گفت ب محسن نگو اون گناه کرده حالم از خودم بهم میخوره لعنت ب این زندگی داداش ندارم ی خواهر دارم فقط

نیست کسی و ندارم مشکل اینه ی بار انجام دادم ولی اثر نکرد رفتی پیشش حضوری،؟ 

خوب بعصیا دروغ میگن بلد نیستن فقط برا اینکه پول بگیرن 

من تهرانم اون لرستانه ولی حضوریم قبول میکنه خانواده ام میرن من چون تهرانم هی برام ارسال میکنه الان ۲ ساله مشتریشم

خوب بعصیا دروغ میگن بلد نیستن فقط برا اینکه پول بگیرن  من تهرانم اون لرستانه ولی حضوریم قبو ...

چجوری تو رو خدا اگه خوبه شمارشو بده بقران دارم دیونه میشم  بقران اگه این خوب باشه کلی دعات میکنم  من شهرستانم خیلی دوره برام بفرسته میتونم انجام بدم 

خوب بعصیا دروغ میگن بلد نیستن فقط برا اینکه پول بگیرن  من تهرانم اون لرستانه ولی حضوریم قبو ...

دیگه خسته شدم همش بفکر طلاقم پدرم هم اونقدر بدبخته فقط میترسم اون اذیت بشه کسی هم ندارم پشتم بهش گرم باشه 

منم هی مثل تو هستم تو کمد هامو میگردن جرعت ندارم دعوا کنم دخالت میکنن امروز مریض شدم ما ...

نذار همچین رفتاری کنن باهات تو واسه خودت شخصیت داری من هیچ وقت هیچی نمیگفتمو حتی مسخرمم میکردن میخندیدم اما دیدم نمیشه دارم داغون میشم تو زندگی زناشوییمم تاثیر داشت الان دیگه اونجوری نیستم 

چجوری تو رو خدا اگه خوبه شمارشو بده بقران دارم دیونه میشم  بقران اگه این خوب باشه کلی دعات میکن ...

عزیزم من یه بار معرفی کردم به یکی تو سایت بقیه اون پیام منو گزارش داده بودن برا همین دیگه توبه کردم به کسی معرفیش نمیکنم اگر میتونی از همون اطراف خودت یکی رو پیدا کن من الان میام به تو کمک میکنم کار تورو راه میندازم بقیه دهن منو سرویس میکنن حوصله ندارم اعصابم رو خراب میکنن از خوبی که میکنی پشیمونت میکنن

نذار همچین رفتاری کنن باهات تو واسه خودت شخصیت داری من هیچ وقت هیچی نمیگفتمو حتی مسخرمم میکردن میخند ...

خوب چیکار کنم ب نظرت جرعت ندارم برم خونه مامانم اینا بدشون میاد تا برمی‌گردم لباسام جا ب جا شده زور بهشون داره میرم پیش مامان اینام 

عزیزم من یه بار معرفی کردم به یکی تو سایت بقیه اون پیام منو گزارش داده بودن برا همین دیگه توبه کردم ...

خب از طریق دیگه برام بفرستش اگه بود ازت خواهش نمی‌کردم من انقد دارم اذیت میشم بخدا دارم دیونه میشم