بخدا خسته شدم شوهرم خیلی نامرده اون از خداش بچسب ب مادرش و خونوادش اما من چیکار کنم اولا گفتن بعد شیش ماه خونه رو می فروشیم دو طبقه میگیریم ب اون راضی شدم ولی الان انگار خونه رو طلسم کرده مشتری میاد ولی نمیخره تو رو قرآن کمکم کنید دیگه انقد دعا کردم از خدا خواستم هیچی ب هیچی
خخیلی سخته من ۶ ماه بودم فقط ۶ ماه دیوونه شدم کارای خونه رو میکردم غذا میپختم لباس میشستم بازم نوچ نمیشد رو حرفشون حرف نمیزدم همش ساکت ولی جنگ روانی برای آدم پیش میاد فکر کن من صبح بیدار شدم عرض یک ساعت تصمیم گرفتم کیفمو جمع کنم برم مسافرت خونه داداشم ۱۰ ساعت راه تنها خوبی که اون موقع داشت این بود که شوهرم دخالت نمیکرد ا اگر میکرد به نفع من بود
دعا خوب چجوری الان تو میگی من چیکار کنم تو رو خدا بگو
من از یه موکل دار گرفتم ۲ سال پیش بهم وعده داد خودش راضی شد جابجا کردیم توام اگه کسی رو میشناسی بگو برات انجام بده بگو بهش کاری کن از اینجا دلش سیاه بشه دیگه شوهرت خودش میگه جابجا کنیم
مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.
خخیلی سخته من ۶ ماه بودم فقط ۶ ماه دیوونه شدم کارای خونه رو میکردم غذا میپختم لباس میشستم ب ...
منم هی مثل تو هستم تو کمد هامو میگردن جرعت ندارم دعوا کنم دخالت میکنن امروز مریض شدم مادر شوهرم میگفت ب محسن نگو اون گناه کرده حالم از خودم بهم میخوره لعنت ب این زندگی داداش ندارم ی خواهر دارم فقط
منم هی مثل تو هستم تو کمد هامو میگردن جرعت ندارم دعوا کنم دخالت میکنن امروز مریض شدم ما ...
نذار همچین رفتاری کنن باهات تو واسه خودت شخصیت داری من هیچ وقت هیچی نمیگفتمو حتی مسخرمم میکردن میخندیدم اما دیدم نمیشه دارم داغون میشم تو زندگی زناشوییمم تاثیر داشت الان دیگه اونجوری نیستم
چجوری تو رو خدا اگه خوبه شمارشو بده بقران دارم دیونه میشم بقران اگه این خوب باشه کلی دعات میکن ...
عزیزم من یه بار معرفی کردم به یکی تو سایت بقیه اون پیام منو گزارش داده بودن برا همین دیگه توبه کردم به کسی معرفیش نمیکنم اگر میتونی از همون اطراف خودت یکی رو پیدا کن من الان میام به تو کمک میکنم کار تورو راه میندازم بقیه دهن منو سرویس میکنن حوصله ندارم اعصابم رو خراب میکنن از خوبی که میکنی پشیمونت میکنن
مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.