2777
2789
عنوان

ای کسانی که تاپیک میزنین

106 بازدید | 8 پست

ای کسانی که تاپیک میزنین لطفاجنبه هرنوع جوابی راداشته باشین وگرنه زحمت تاپیک نزنین تادعواکنین اگه دعواتون میادبشین باخودتون دعوابکنین مردم حوصله ندارن

تاپیک های امروز واقعن رو اعصابه:) 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

والا

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار  وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی جواب مینویسی دعوامیکنن به زورهم شده میخان حق بدیم بهش

من حس ششم قویه بعد یکی میگفت امیرحسین بهم فکر میکنه؟ هنوز دوسم داره من حسم میگفت نه این سرش جای دیگه گرمه کم مونده بود از پشت گوشی کتکم بزنه😐میگف نه هرچی باشه این نیست خب زنیکه وقتی میگی دوست داره پس چرا ازم میپرسی 

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار  وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین

من حس ششم قویه بعد یکی میگفت امیرحسین بهم فکر میکنه؟ هنوز دوسم داره من حسم میگفت نه این سرش جای دیگه ...

باورمیکنی صب به یکی جواب دادم واقعابی احترامی هم نکردم برداشت فحش دادبعدم نفرین کردهنوزشاخام مونده