2777
2789

اکثرا درسته ولی خب استثنا هم داره، واسه خیلیا پیش میاد.

قطعیش ۱۷ هفته به بعده

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اکثرا درسته ولی خب استثنا هم داره، واسه خیلیا پیش میاد. قطعیش ۱۷ هفته به بعده

شوهرم دوست داره بچه اول پسر باشه از دیروز که دکتر گفت دختره نسبت بهم بی اهمیت شده از دیروز کارم شده گریه حالم خیلی بده

و خدایی که در این نزدیکیست 

عزیزم سونوی بعدی تعیین جنسیت قطعی هستش الان مشخص نیست به اون صورت صبر داشته باش ، اگر دختردار شدی که مبارکه رحمت خدا سرازیره اگر هم پسردار شدی بازم مبارکه برکت خدا داده بهتون 

عزیزم سونوی بعدی تعیین جنسیت قطعی هستش الان مشخص نیست به اون صورت صبر داشته باش ، اگر دختردار شدی که ...

خودم جنسیت برام مهم نیست فقط ب خاطر رفتار شوهرم دارم اذیت میشم 

شوهرم دوست داره بچه اول پسر باشه از دیروز که دکتر گفت دختره نسبت بهم بی اهمیت شده از دیروز کارم شده ...

اهمیت نده، مرد ها اکثرا شعور این چیزا رو ندارن!  من پدرشوهرم مستقیم و غیر مستقیم تیکه مینداخت.

الان دخترمو از بچه دومم که پسره خیلی بیشتر دوس داره

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
اهمیت نده، مرد ها اکثرا شعور این چیزا رو ندارن!  من پدرشوهرم مستقیم و غیر مستقیم تیکه مینداخت. ...

نمیشه آدم دلش می‌شکنه دلگیر میشه 

شوهرم دوست داره بچه اول پسر باشه از دیروز که دکتر گفت دختره نسبت بهم بی اهمیت شده از دیروز کارم شده ...

بی خیال خواسته ی شوهرت باش اصلا برات مهم نباشه که چه جنسیتی دوست داره مگه دست تو هست که گریه می کنی هر چی خدا خواسته براتون خیر هست 

یاد خودم افتادم شوهرم پسر میخواست بچه ام دختر شد قهر کرد مثل بچه ها بعد دوباره باردارشدم پسر شد بازم ناراحت شد گفت من دیگه بچه نمی خواستم الان هم که الانه پسرم رو دوست نداره

یادت باشه برای دل خودت زندگی کن 

نمیشه آدم دلش می‌شکنه دلگیر میشه 

اون که آره، ولی تو نمیتونی بقیه رو عوض کنی، پس رو خودت کار کن بی تفاوت شی

سلام عزیزم ببخشید مزاحمت شدم داخل یه تاپیک چندسال پیش دیدم نوشته بودی ماسک نشاسته استفاده کردی میخوا ...

سلام خواهش میکنم نشاسته ذرت