2777
2789
عنوان

آخرین روز مدرسه

268 بازدید | 12 پست

امروز آخرین روز مدرسه بود غیبت کردم نرفتم کاش میرفتم آخرین. بار با دوستام😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

1399/12/12 بهترین سال و روز و تا 1400/9/16 از آن روز دیگر هیچ چیز مثل قبل نشد...

نگو که ابتدایی هستی :/؟؟تازه ابتدایی خانم تا سوم تعطیل شدن 

چهار پنجم مونده امتحانا🤔

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا ب دخترم گفتن باید تا اخر اردیبهشت بیاد

دختر منم

کلاس اولیا روز آخره امروز

استاتر چند سالته؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
دختر منم کلاس اولیا روز آخره امروز استاتر چند سالته؟!

دخترمنم کلاس اولی هسش ولی گفتن باید بیان تا اخر اردیبهشت

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

دخترمنم کلاس اولی هسش ولی گفتن باید بیان تا اخر اردیبهشت

دختر من دومه تا در آخر امتحان دداذهع

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
تا کی؟

تا آخر اردیبهشت