2777
2789
اینم خیلی بده متاسفانه تو ایران تبعیض جنسیتی به شدتتت فراوونه اخرم همون دخترا براشون میمونن و به دا ...

اشتباه می کنن اتفاقاً دخترا که برای همچین آدمایی می مونن اونم دیگه خواستن نیست دختر منفعت داره براشون که می خوانش من میگم باید جنسیت خود بچه رو بخوای جدا از خوبی و بدیش.

❤️❤️ 

چه خوب منم دلم میخواد ببخشم همه رو وقتی کینه داشنه باشم خودم انگار بیشتر اذیت میشم ولی نمیدونم چجور ...

اتفاقا من تاپیک هم در مورد اون شخص زدم تا همین چند ماه پیش نتونسته بودم ببخشم واقعا عمرم و هفت سال از جوونیم به تلخی و عذاب گذشت همش منتظر تاوانش بودم 

دیدم با وجود کینه من و بدی که بهم کرده هنوز داره به زندگیش ادامه میده و خوش و خرمه اما من دارم اذیت میشم. اینجا بود که درسمو گرفتم که نباید کینه داشت اونم آدمه اشتباه کرده و خدا همه کاره ست حساب و کتاب با خداست من چه کاره ام. و منم اشتباهی ممکنه در حق کس دیگه ای بکنم همه خطاکاریم  

شروع کردم به خدا نزدیک شدن با خدا حرف زدن عبادتش کردن قبلا هم عبادت میکردم اما اینقدر بهش نزدیک نبودم

با نزدیک تر شدن به خدا تونستم امیدوار باشم به آینده و در حال زندگی کنم و آنقدر ارومم کرد که از کینه ها رها شدم. 

ارتباطتون را با خدا نزدیک کنید واقعا برنده میشین تو هر امتحانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا من تاپیک هم در مورد اون شخص زدم تا همین چند ماه پیش نتونسته بودم ببخشم واقعا عمرم و هفت سال ا ...

ممنونم عزیزم . خوشحالم که الان حالت خوبه باخدا

سعیمو میکنم  

درسته  دیگه چه میشه کرد هرکار کنی هست تبعیضه

نه تو بعضی خانواده ها نیست تو خانواده ی خودم و  مادریم و خانواده ی همسرم اصلاااا نیست چیزی به اسم دختر و پسر مهم بودن جنسیت جنین تبعیض فقط خانواده ی پدرم عجوبه بودن.

تو فرهنگ کلی جامعه مون هست هنوزم از بین نرفته فقط خانواده رو باید درست انتخاب کرد لاقل برای بچه ها مون از ما که گذشت و من یه مادربزرگ داشتم فرشته بود به معنای واقعی کلمه اصلاااا چیزی که برامون مهم نبود جنسیت بچه بود حیف زود رفت عوضش این عجوزه عمر نوح داره.

❤️❤️